Ostekake-brownies med bringebær

1 t 30 min

I ostekake-brownies med bringebær får du både ostekake og brownies på en gang!

Det hele blandes litt tilfeldig i hverandre ved at du drar over røren med en kniv.

Du trenger en langpanne som er ca. 25 x 30 cm.

581 har lagret denne
Ostekake-brownies med bringebær

I ostekake-brownies med bringebær får du både ostekake og brownies på en gang!

Det hele blandes litt tilfeldig i hverandre ved at du drar over røren med en kniv.

Du trenger en langpanne som er ca. 25 x 30 cm.

581 har lagret denne
12
porsjoner

Brownies

  • 250 g smør
  • 250 g mørk sjokolade
  • 5 stykker egg, mellomstore
  • 5 dl sukker
  • 3 dl hvetemel
  • 1 ts bakepulver

Ostekrem

  • 600 g kremost naturell, gjerne Philadelphia
  • 140 g sukker
  • 1 stk vaniljestang, frøene
  • 4 stykker egg, mellomstore
  • 1 kurv bringebær, friske
Unngå at skjermen går i dvale

Brownies

  • 250 g smør
  • 250 g mørk sjokolade
  • 5 stykker egg, mellomstore
  • 5 dl sukker
  • 3 dl hvetemel
  • 1 ts bakepulver

Ostekrem

  • 600 g kremost naturell, gjerne Philadelphia
  • 140 g sukker
  • 1 stk vaniljestang, frøene
  • 4 stykker egg, mellomstore
  • 1 kurv bringebær, friske

Brownies:

Varm ovnen til 165 grader og kle langpannen på ca. 25 x 30 cm med bakepapir.
Smelt smøret i en kasserolle, trekk kasserollen til side og rør inn hakket sjokolade.
Visp sammen egg og sukker i en bolle. Hell sjokoladesmøret over eggene og visp det godt sammen.
Sikt over mel og bakepulver og rør godt til røren blir helt glatt og klumpfri.

Ostefyll:

Visp kremost, sukker og vanilje til en glatt krem. Tilsett eggene og visp alt godt sammen.
Hell 2/3 av sjokoladerøren over i formen. Fordel ostefyllet jevnt utover og legg resten av sjokoladerøren på toppen, litt her og der. Dryss over bringebær.
Bruk en kniv og lag et tilfeldig mønster ved å dra kniven raskt gjennom de to lagene i store sirkler.
Stek kaken midt i ovnen i ca. 1 time. Sjekk med en kakepinne, men husk at kaken skal være litt klissete i midten.
Avkjøl kaken og skjær den i passende firkanter før servering.
woman cooking

Bon appetit!

Brownies:

Varm ovnen til 165 grader og kle langpannen på ca. 25 x 30 cm med bakepapir.
Smelt smøret i en kasserolle, trekk kasserollen til side og rør inn hakket sjokolade.
Visp sammen egg og sukker i en bolle. Hell sjokoladesmøret over eggene og visp det godt sammen.
Sikt over mel og bakepulver og rør godt til røren blir helt glatt og klumpfri.

Ostefyll:

Visp kremost, sukker og vanilje til en glatt krem. Tilsett eggene og visp alt godt sammen.
Hell 2/3 av sjokoladerøren over i formen. Fordel ostefyllet jevnt utover og legg resten av sjokoladerøren på toppen, litt her og der. Dryss over bringebær.
Bruk en kniv og lag et tilfeldig mønster ved å dra kniven raskt gjennom de to lagene i store sirkler.
Stek kaken midt i ovnen i ca. 1 time. Sjekk med en kakepinne, men husk at kaken skal være litt klissete i midten.
Avkjøl kaken og skjær den i passende firkanter før servering.

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?