Varm ovnen til 165 grader og kle langpannen på ca. 25 x 30 cm med bakepapir.
Smelt smøret i en kasserolle, trekk kasserollen til side og rør inn hakket sjokolade.
Visp sammen egg og sukker i en bolle. Hell sjokoladesmøret over eggene og visp det godt sammen.
Sikt over mel og bakepulver og rør godt til røren blir helt glatt og klumpfri.
Ostefyll:
Visp kremost, sukker og vanilje til en glatt krem. Tilsett eggene og visp alt godt sammen.
Hell 2/3 av sjokoladerøren over i formen. Fordel ostefyllet jevnt utover og legg resten av sjokoladerøren på toppen, litt her og der. Dryss over bringebær.
Bruk en kniv og lag et tilfeldig mønster ved å dra kniven raskt gjennom de to lagene i store sirkler.
Stek kaken midt i ovnen i ca. 1 time. Sjekk med en kakepinne, men husk at kaken skal være litt klissete i midten.
Avkjøl kaken og skjær den i passende firkanter før servering.
Bon appetit!
Brownies:
Varm ovnen til 165 grader og kle langpannen på ca. 25 x 30 cm med bakepapir.
Smelt smøret i en kasserolle, trekk kasserollen til side og rør inn hakket sjokolade.
Visp sammen egg og sukker i en bolle. Hell sjokoladesmøret over eggene og visp det godt sammen.
Sikt over mel og bakepulver og rør godt til røren blir helt glatt og klumpfri.
Ostefyll:
Visp kremost, sukker og vanilje til en glatt krem. Tilsett eggene og visp alt godt sammen.
Hell 2/3 av sjokoladerøren over i formen. Fordel ostefyllet jevnt utover og legg resten av sjokoladerøren på toppen, litt her og der. Dryss over bringebær.
Bruk en kniv og lag et tilfeldig mønster ved å dra kniven raskt gjennom de to lagene i store sirkler.
Stek kaken midt i ovnen i ca. 1 time. Sjekk med en kakepinne, men husk at kaken skal være litt klissete i midten.
Avkjøl kaken og skjær den i passende firkanter før servering.