Denne bakte ostekaken med epler er jeg vokst opp med, og det er en av mine favorittkaker! Ostekaken kan lages med forskjellige frukter og bær, tilsettes kanel eller kun stekes med ostefyllet.
Denne bakte ostekaken med epler er jeg vokst opp med, og det er en av mine favorittkaker! Ostekaken kan lages med forskjellige frukter og bær, tilsettes kanel eller kun stekes med ostefyllet.
Bland alle ingrediensene til deigen i en bolle og lag en smuldredeig. Ha 2/3 av deigen i en springform (26 cm diameter), og trykk deigen lett sammen til en bunn og opp langs siden av formen.
Rør naturellkremost, sukker og egg godt sammen. Tilsett sitronskall, vaniljesukker, maisena og rør i kesam til slutt. Hell ostefyllet i formen.
Legg på eplebåter og blåbær og topp med resten av smuldredeigen.
Stek kaken midt i ovnen i cirka 50 minutter. La ostekaken avkjøles i minst to timer før den serveres.
Bon appetit!
Forvarm ovnen til 180 grader.
Bland alle ingrediensene til deigen i en bolle og lag en smuldredeig. Ha 2/3 av deigen i en springform (26 cm diameter), og trykk deigen lett sammen til en bunn og opp langs siden av formen.
Rør naturellkremost, sukker og egg godt sammen. Tilsett sitronskall, vaniljesukker, maisena og rør i kesam til slutt. Hell ostefyllet i formen.
Legg på eplebåter og blåbær og topp med resten av smuldredeigen.
Stek kaken midt i ovnen i cirka 50 minutter. La ostekaken avkjøles i minst to timer før den serveres.