Ostekake med multer og kokosmakron

4 timer
149 har lagret denne
Ostekake med rørte multer og kokosbunn pyntet med klementiner og tørkede appelsinskiver
Foto: Foto og styling: Camilla Andersen / @seashells.and.chandeliers
149 har lagret denne
1
porsjoner
Obs: Kaken passer en springform på 24 cm

Bunn

  • 2 stk eggehvite
  • 100 g sukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • 100 g kokos

Fyll

  • 600 g kremost
  • 60 g melis
  • 1 ts vaniljesukker
  • 2 stk sitron, saften
  • 3 dl kremfløte
  • 2 stk gelatinplater

Topping

  • 150 g multer, fryste
  • 80 g sukker
Unngå at skjermen går i dvale

Bunn

  • 2 stk eggehvite
  • 100 g sukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • 100 g kokos

Fyll

  • 600 g kremost
  • 60 g melis
  • 1 ts vaniljesukker
  • 2 stk sitron, saften
  • 3 dl kremfløte
  • 2 stk gelatinplater

Topping

  • 150 g multer, fryste
  • 80 g sukker
Pisk eggehviter og sukker stivt. Tilsett vaniljesukker og kokos.
Legg fyllet i bunnen av kake - formen og stek det på 175 grader i 10 min.
Legg gelatinplatene i kaldt vann i fem min.
Press ut saften av sitronen. Varm den opp i en liten kjele.
Klem ut vannet av gelatinplatene og løs dem opp i den varme sitronsaften.
Mens saften kjøler seg ned, kan du vispe kremosten glatt.
Pisk kremen stiv og tilsett sitron - saften. Vend så inn kremen i kremosten.
Ha kremen over i kakeformen og sett den kaldt i minst 3 timer, gjerne natten over.
Varm opp multene og ha i sukkeret. Avkjøl blandingen straks sukkeret har smeltet.
Når kaken har satt seg og bærene er kalde, smører du dem over kaken som et lokk.
woman cooking

Bon appetit!

Pisk eggehviter og sukker stivt. Tilsett vaniljesukker og kokos.
Legg fyllet i bunnen av kake - formen og stek det på 175 grader i 10 min.
Legg gelatinplatene i kaldt vann i fem min.
Press ut saften av sitronen. Varm den opp i en liten kjele.
Klem ut vannet av gelatinplatene og løs dem opp i den varme sitronsaften.
Mens saften kjøler seg ned, kan du vispe kremosten glatt.
Pisk kremen stiv og tilsett sitron - saften. Vend så inn kremen i kremosten.
Ha kremen over i kakeformen og sett den kaldt i minst 3 timer, gjerne natten over.
Varm opp multene og ha i sukkeret. Avkjøl blandingen straks sukkeret har smeltet.
Når kaken har satt seg og bærene er kalde, smører du dem over kaken som et lokk.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?