Snickerskake i langpanne
Dette er en snickerskake i langpanne, som smaker deilig søtt og salt av peanøtter og sjokolade. Kaken er lett å lage og får en herlig, småseig konsistens, som er nydelig sammen med den bløte sjokoladekremen.
Kaken tiner raskt, og deler du den opp i biter før du fryser ned har du alltid noen godbiter på lur.
Oppskriften er beregnet til stor langpanne.
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Dette er en snickerskake i langpanne, som smaker deilig søtt og salt av peanøtter og sjokolade. Kaken er lett å lage og får en herlig, småseig konsistens, som er nydelig sammen med den bløte sjokoladekremen.
Kaken tiner raskt, og deler du den opp i biter før du fryser ned har du alltid noen godbiter på lur.
Oppskriften er beregnet til stor langpanne.
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Ingredienser
Kakebunn
- 6 stk eggehvite
- 5 dl sukker
- 350 g peanøtter, salte
- 200 g ritzkjeks
- 2 ts bakepulver
- 2 ts vaniljesukker
Sjokoladekrem
- 6 stk eggeplomme
- 100 g melis
- 100 g smør
- 200 g kokesjokolade
Pynt
- 50 g peanøtter, salte
- 50 g kokesjokolade
- 1 ss kremfløte
Slik gjør du:
Kakebunn
- 6 stk eggehvite
- 5 dl sukker
- 350 g peanøtter, salte
- 200 g ritzkjeks
- 2 ts bakepulver
- 2 ts vaniljesukker
Sjokoladekrem
- 6 stk eggeplomme
- 100 g melis
- 100 g smør
- 200 g kokesjokolade
Pynt
- 50 g peanøtter, salte
- 50 g kokesjokolade
- 1 ss kremfløte
