Sitronkake med bringebærkrem
Herlige langpannekake-oppskrifter kan man aldri få nok av. Sitronkake med bringebærkrem er en utrolig saftig og god kake som ser delikat ut og smaker av sommer!
Selve sitronkaken egner seg godt til frysing, men kaken bør helst serveres samme dag som den dekkes med bringebærkrem.
Oppskriften er beregnet til liten langpanne.
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv
Herlige langpannekake-oppskrifter kan man aldri få nok av. Sitronkake med bringebærkrem er en utrolig saftig og god kake som ser delikat ut og smaker av sommer!
Selve sitronkaken egner seg godt til frysing, men kaken bør helst serveres samme dag som den dekkes med bringebærkrem.
Oppskriften er beregnet til liten langpanne.
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv
Sitronkake
- 400 g sukker
- 5 ss sitronskall, finrevet
- 125 g smør, romtemperert
- 1 dl olje, nøytral
- 6 stk egg
- 1 dl sitronsaft, presset
- 1 ss bakepulver
- 500 g hvetemel
- 3 dl kefir
Rosa bringebærkrem
- 300 g bringebær, frosne
- 150 g sukker
- 3 dl kremfløte
Pynt
- 2 ss bringebær, frysetørret
Sitronkake
- 400 g sukker
- 5 ss sitronskall, finrevet
- 125 g smør, romtemperert
- 1 dl olje, nøytral
- 6 stk egg
- 1 dl sitronsaft, presset
- 1 ss bakepulver
- 500 g hvetemel
- 3 dl kefir
Rosa bringebærkrem
- 300 g bringebær, frosne
- 150 g sukker
- 3 dl kremfløte
Pynt
- 2 ss bringebær, frysetørret
