Karamellkake i langpanne er en stor langpannekake som bakes av mange - og med god grunn, for den er helt utrolig nydelig! Kaken er myk i konsistens og har en deilig karamellsmak.
Glasuren smaker av både karamell og kaffe. Tilsammen gjør dette kaken til en av de klare favorittene blant langpannekaker!
Karamellkake i langpanne er en stor langpannekake som bakes av mange - og med god grunn, for den er helt utrolig nydelig! Kaken er myk i konsistens og har en deilig karamellsmak.
Glasuren smaker av både karamell og kaffe. Tilsammen gjør dette kaken til en av de klare favorittene blant langpannekaker!
Pisk egg og sukker til eggedosis. Ha eggedosisen i en stor bakebolle. Bland karamellsausen i eggedosisen.
Smelt smøret og bland kald melk i smøret, slik at smørmelken blir lunken.
Sikt sammen hvetemel, bakepulver og vaniljesukker. Ha smørmelken og det tørre vekselsvis i eggedosisen og rør deigen jevn.
Hell deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (cirka 30 x 40 cm). Stek kaken midt i ovnen ved 180 grader i 30 minutter. Avkjøl kaken.
Hvelv kaken ut av langpannen og fjern bakepapiret.
Smelt smøret til glasuren i en liten kjele. Rør ut kaffepulver i kokende vann og ha i smøret. Rør så inn karamellsaus. Bland til slutt i vaniljesukker og melis.
La glasuren stå i kjøleskapet til den har passe smørekonsistens. Bre den så over kaken med en smørekniv og la kaken stå i romtemperatur til glasuren har stivnet litt. Del kaken opp i firkanter.
Bon appetit!
Pisk egg og sukker til eggedosis. Ha eggedosisen i en stor bakebolle. Bland karamellsausen i eggedosisen.
Smelt smøret og bland kald melk i smøret, slik at smørmelken blir lunken.
Sikt sammen hvetemel, bakepulver og vaniljesukker. Ha smørmelken og det tørre vekselsvis i eggedosisen og rør deigen jevn.
Hell deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (cirka 30 x 40 cm). Stek kaken midt i ovnen ved 180 grader i 30 minutter. Avkjøl kaken.
Hvelv kaken ut av langpannen og fjern bakepapiret.
Smelt smøret til glasuren i en liten kjele. Rør ut kaffepulver i kokende vann og ha i smøret. Rør så inn karamellsaus. Bland til slutt i vaniljesukker og melis.
La glasuren stå i kjøleskapet til den har passe smørekonsistens. Bre den så over kaken med en smørekniv og la kaken stå i romtemperatur til glasuren har stivnet litt. Del kaken opp i firkanter.