Pisk mykt smør, sukker og lønnesirup til en luftig smørkrem. Pisk inn eggene, ett om gangen. Bland inn vaniljeekstrakt.
Sikt mel og bakepulver sammen og rør dette inn i deigen. Hakk valnøttene og vend inn i deigen til slutt.
Fordel deigen utover i en liten bakepapirkledd langpanne (cirka 20 x 30 cm). Stek kaken midt i ovnen ved 180°C i ca. 30 minutter. Avkjøl kaken i formen.
Til glasuren piskes mykt smør luftig med melis og lønnesirup.
Bre kremen over den avkjølte kaken. Del kaken i firkanter og pynt hvert kakestykke med valnøtter.
Bon appetit!
Pisk mykt smør, sukker og lønnesirup til en luftig smørkrem. Pisk inn eggene, ett om gangen. Bland inn vaniljeekstrakt.
Sikt mel og bakepulver sammen og rør dette inn i deigen. Hakk valnøttene og vend inn i deigen til slutt.
Fordel deigen utover i en liten bakepapirkledd langpanne (cirka 20 x 30 cm). Stek kaken midt i ovnen ved 180°C i ca. 30 minutter. Avkjøl kaken i formen.
Til glasuren piskes mykt smør luftig med melis og lønnesirup.
Bre kremen over den avkjølte kaken. Del kaken i firkanter og pynt hvert kakestykke med valnøtter.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto