Sitronkake i langpanne
Sitronkake i langpanne smaker friskt og godt og har en deilig, myk konsistens. Kaken blir ekstra fin hvis du topper den med melisglasur med sitronsmak.
Bruk gjerne ferdig presset sitronsaft på flaske til denne kaken - det er enkelt og praktisk. Du kan selvfølgelig også presse saften av friske sitroner. Husk da å sile vekk alle stenene.
Oppskriften passer til stor langpanne. Kaken er kjempefin å fryse, også med glasur.
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Sitronkake i langpanne smaker friskt og godt og har en deilig, myk konsistens. Kaken blir ekstra fin hvis du topper den med melisglasur med sitronsmak.
Bruk gjerne ferdig presset sitronsaft på flaske til denne kaken - det er enkelt og praktisk. Du kan selvfølgelig også presse saften av friske sitroner. Husk da å sile vekk alle stenene.
Oppskriften passer til stor langpanne. Kaken er kjempefin å fryse, også med glasur.
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Ingredienser
- 6 stk egg
- 6 dl sukker
- 250 g smør
- 1 dl melk
- 1.1 l hvetemel
- 4 ts bakepulver
- 2 dl sitronsaft
Glasur
- 6 dl melis
- 4 ss sitronsaft
Slik gjør du:
- 6 stk egg
- 6 dl sukker
- 250 g smør
- 1 dl melk
- 1.1 l hvetemel
- 4 ts bakepulver
- 2 dl sitronsaft
Glasur
- 6 dl melis
- 4 ss sitronsaft
