3.5 dl kefir, evt. yoghurt naturell, melk eller en blanding
1 dl kakestrøssel, fargerikt
Glasur
200 g melis
vann
kakestrøssel, fargerikt
Varm ovnen til 170 grader. Kle formen med bakepapir.
Visp smør og sukker lyst og luftig. Visp inn vanilje og eggene. Tilsett ett egg om gangen, og visp skikkelig mellom hvert egg.
Stopp maskinen og skrap ned langs kantene hvis nødvendig. Rør inn siktet mel og bakepulver vekselsvis med kefirmelken. Vend kakestrøsselet raskt inn i røren og hell røren over i formen.
Stek kaken midt i ovnen i cirka 35 minutter, sjekk med en kakepinne. Avkjøl kaken i formen.
Ha melis i en bolle. Visp inn et par spiseskjeer vann om gangen til du har en tyktflytende glasur. Bre glasuren over kaken og dryss over litt ekstra strøssel.
Bon appetit!
Varm ovnen til 170 grader. Kle formen med bakepapir.
Visp smør og sukker lyst og luftig. Visp inn vanilje og eggene. Tilsett ett egg om gangen, og visp skikkelig mellom hvert egg.
Stopp maskinen og skrap ned langs kantene hvis nødvendig. Rør inn siktet mel og bakepulver vekselsvis med kefirmelken. Vend kakestrøsselet raskt inn i røren og hell røren over i formen.
Stek kaken midt i ovnen i cirka 35 minutter, sjekk med en kakepinne. Avkjøl kaken i formen.
Ha melis i en bolle. Visp inn et par spiseskjeer vann om gangen til du har en tyktflytende glasur. Bre glasuren over kaken og dryss over litt ekstra strøssel.