Kanelkake i langpanne

45 min
Lagret av 485 brukere
Kanelkake i langpanne
Lagret av 485 brukere

Ingredienser

12
porsjoner
  • 1 l kefir
  • 8 dl sukker
  • 2 ts natron
  • 200 g smør, smeltet
  • 1.4 l mel
  • 3 ss kanel

Glasur

  • 150 g smør, smeltet
  • 100 g sjokolade
  • 250 g melis
  • 1 stk egg

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 l kefir
  • 8 dl sukker
  • 2 ts natron
  • 200 g smør, smeltet
  • 1.4 l mel
  • 3 ss kanel

Glasur

  • 150 g smør, smeltet
  • 100 g sjokolade
  • 250 g melis
  • 1 stk egg
Bland først sammen kefir, sukker og natron. Smelt smør og vend i røren.
Tilsett mel og kanel. Rør godt sammen til en klumpfri røre.
Ha røren i en smurt langpanne. Stek på 200 grader i cirka 20 minutter.
Glasuren lages når kaken er avkjølt. Smelt smør og sjokoladen, rør så inn melis og egg. Bre over kaken.
Ha over kakepynt om ønskelig. Non Stop og seigmenn er perfekt for bursdag eller avslutning.
woman cooking

Bon appetit!

Bland først sammen kefir, sukker og natron. Smelt smør og vend i røren.
Tilsett mel og kanel. Rør godt sammen til en klumpfri røre.
Ha røren i en smurt langpanne. Stek på 200 grader i cirka 20 minutter.
Glasuren lages når kaken er avkjølt. Smelt smør og sjokoladen, rør så inn melis og egg. Bre over kaken.
Ha over kakepynt om ønskelig. Non Stop og seigmenn er perfekt for bursdag eller avslutning.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?