Saftig langpannekake med sitron og bær er den perfekte kaken til sommerfesten. Bærene på toppen kan du variere selv, og den hadde ganske sikkert blitt lekker toppet med moreller også.
Oppskriften på denne saftige langpannekaken med sitron og bær passer til en liten langpanne.
Saftig langpannekake med sitron og bær er den perfekte kaken til sommerfesten. Bærene på toppen kan du variere selv, og den hadde ganske sikkert blitt lekker toppet med moreller også.
Oppskriften på denne saftige langpannekaken med sitron og bær passer til en liten langpanne.
Varm ovnen til 160 grader og kle formen med bakepapir.
Visp smør og sukker lyst og luftig. Pisk inn vanilje, sitronskall og eggene. Ha i ett om gangen og pisk skikkelig mellom hvert egg, skrap ned langs kantene hvis nødvendig.
Rør inn siktet mel, bakepulver og natron vekselsvis med kefirmelken.
Hell røren over i formen og stek kaken midt i ovnene i 35-45 minutter. Sjekk med en kakepinne. Avkjøl kaken i formen.
Pisk sammen ost og smør til glasuren, tilsett melis og limesaft og pisk godt til glasuren blir helt glatt og klumpfri.
Bre glasuren jevnt utover kaken og pynt med bær.
Bon appetit!
Varm ovnen til 160 grader og kle formen med bakepapir.
Visp smør og sukker lyst og luftig. Pisk inn vanilje, sitronskall og eggene. Ha i ett om gangen og pisk skikkelig mellom hvert egg, skrap ned langs kantene hvis nødvendig.
Rør inn siktet mel, bakepulver og natron vekselsvis med kefirmelken.
Hell røren over i formen og stek kaken midt i ovnene i 35-45 minutter. Sjekk med en kakepinne. Avkjøl kaken i formen.
Pisk sammen ost og smør til glasuren, tilsett melis og limesaft og pisk godt til glasuren blir helt glatt og klumpfri.