Pisk egg, sukker og vaniljesukker til eggedosis. Smelt smøret og tilsett fløten.
Sikt sammen mel og bakepulver. Rør smør og mel vekselsvis inn i eggedosisen.
Hell røren over i formen og stek kaken midt i ovnen ved 180 grader i 30 minutter. Overflaten skal være stekt, men husk at kaken skal steke videre med topping.
Lag toppingen mens kaken steker. Smelt sammen smør, brunt sukker og melk i en kasserolle. Rør godt, slik at alt er godt blandet. Trekk kasserollen vekk fra varmen og rør inn kokosen.
Bruk en stor skje og fordel toppingen jevnt utover kaken. Bre det forsiktig utover slik at kokostoppingen er mest mulig jevn.
Øk temperaturen på ovnen til 210 grader. Stek kaken videre i ca. 10-12 minutter til toppingen har blitt gyllen. Avkjøl.
Bon appetit!
Kle formen med bakepapir.
Pisk egg, sukker og vaniljesukker til eggedosis. Smelt smøret og tilsett fløten.
Sikt sammen mel og bakepulver. Rør smør og mel vekselsvis inn i eggedosisen.
Hell røren over i formen og stek kaken midt i ovnen ved 180 grader i 30 minutter. Overflaten skal være stekt, men husk at kaken skal steke videre med topping.
Lag toppingen mens kaken steker. Smelt sammen smør, brunt sukker og melk i en kasserolle. Rør godt, slik at alt er godt blandet. Trekk kasserollen vekk fra varmen og rør inn kokosen.
Bruk en stor skje og fordel toppingen jevnt utover kaken. Bre det forsiktig utover slik at kokostoppingen er mest mulig jevn.
Øk temperaturen på ovnen til 210 grader. Stek kaken videre i ca. 10-12 minutter til toppingen har blitt gyllen. Avkjøl.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto