Blondies kan minne om brownies, men da uten kakao og med vaniljesmak. Kaken er gjerne seig i og myk i midten og litt sprø på toppen. Påskeblondies er en enkel langpannekake som bare skal røres sammen og stekes i ovnen.
Når kaken er helt avkjølt pyntes den gjerne med påskeegg eller annen det du måtte ønske.
Blondies kan minne om brownies, men da uten kakao og med vaniljesmak. Kaken er gjerne seig i og myk i midten og litt sprø på toppen. Påskeblondies er en enkel langpannekake som bare skal røres sammen og stekes i ovnen.
Når kaken er helt avkjølt pyntes den gjerne med påskeegg eller annen det du måtte ønske.
Finn frem en romslig bakebolle og visp raskt sammen smeltet smør og sukker.
Tilsett egg, eggeplomme og vaniljeekstrakt og bland godt.
Finn frem en annen bolle og bland sammen bakepulver, salt og mel.
Tilsett de våte ingrediensene i det tørre og vend sammen til en jevn og klumpfri røre, men ikke rør for mye.
Hell røren i en liten langpanne (cirka 25 x 35 cm) kledd med bakepapir og fordel jevnt utover.
Stek i 30 minutter, til kaken er gyllen og stekt i kantene. Midten vil fortsatt være litt understekt, men den vil fortsette å ettersteke mens den avkjøles!
Når kaken har fått avkjølt seg kan du pynte med påskeegg ved å dytte dem forsiktig ned i kaken. Sett kaken i kjøleskap og la den stå til den blir helt kald.
Når kaken er helt kald, skjær opp i biter og server!
Bon appetit!
Forvarm ovnen til 180 grader over- og undervarme
Finn frem en romslig bakebolle og visp raskt sammen smeltet smør og sukker.
Tilsett egg, eggeplomme og vaniljeekstrakt og bland godt.
Finn frem en annen bolle og bland sammen bakepulver, salt og mel.
Tilsett de våte ingrediensene i det tørre og vend sammen til en jevn og klumpfri røre, men ikke rør for mye.
Hell røren i en liten langpanne (cirka 25 x 35 cm) kledd med bakepapir og fordel jevnt utover.
Stek i 30 minutter, til kaken er gyllen og stekt i kantene. Midten vil fortsatt være litt understekt, men den vil fortsette å ettersteke mens den avkjøles!
Når kaken har fått avkjølt seg kan du pynte med påskeegg ved å dytte dem forsiktig ned i kaken. Sett kaken i kjøleskap og la den stå til den blir helt kald.
Når kaken er helt kald, skjær opp i biter og server!