Napoleonskake med pasjonsfrukt og vanilje
Napoleonskake med pasjonsfrukt og vanilje ser kanskje fancy ut, men den er enkel å lage. I alle fall hvis du tar noen snarveier, og det er jo ingen sak med alt det som finnes i butikkens frysedisk.
Frossen butterdeig er et eksempel, og det er kjempepraktisk å ha liggende i tilfelle du skulle bli litt fysen på Napoleonskake. Denne varianten har fått en spennende vri. Romen er byttet ut med en annen favoritt – nemlig frisk pasjonsfrukt.
Napoleonskake med pasjonsfrukt og vanilje ser kanskje fancy ut, men den er enkel å lage. I alle fall hvis du tar noen snarveier, og det er jo ingen sak med alt det som finnes i butikkens frysedisk.
Frossen butterdeig er et eksempel, og det er kjempepraktisk å ha liggende i tilfelle du skulle bli litt fysen på Napoleonskake. Denne varianten har fått en spennende vri. Romen er byttet ut med en annen favoritt – nemlig frisk pasjonsfrukt.
Ingredienser
Vanilje-og pasjonsfruktkrem
- 4.5 dl melk
- 120 g sukker
- 1 stk vaniljestang
- 4 plate(r) gelatin
- 5 stk eggeplomme
- 30 g maisenna
- 80 ml pasjonsfruktsaft, fersk
- 3 dl fløte
Melisglasur
- 3 - 4 dl melis
- 2 - 3 stk pasjonsfrukt, fersk
- 4 plate(r) butterdeig, frossne (10x20 cm)
Slik gjør du:
Vanilje-og pasjonsfruktkrem
- 4.5 dl melk
- 120 g sukker
- 1 stk vaniljestang
- 4 plate(r) gelatin
- 5 stk eggeplomme
- 30 g maisenna
- 80 ml pasjonsfruktsaft, fersk
- 3 dl fløte
Melisglasur
- 3 - 4 dl melis
- 2 - 3 stk pasjonsfrukt, fersk
- 4 plate(r) butterdeig, frossne (10x20 cm)
