Valnøttkake med appelsin
Bunnen til denne valnøttkaken er usedvanlig saftig. Den smaker nydelig av valnøtter og appelsin, som er en herlig smakskombinasjon. Kaken er dekket med en vidunderlig god mascarponekrem, som er smaksatt med vanilje, og på toppen pyntes den med hele valnøttkjerner, saftige appelsinskiver og ferske fiken. Dette er en litt annerledes valnøttkake, som kan anbefales på det varmeste!
Oppskrift: Kristine Ilstad/detsoteliv.no
Bunnen til denne valnøttkaken er usedvanlig saftig. Den smaker nydelig av valnøtter og appelsin, som er en herlig smakskombinasjon. Kaken er dekket med en vidunderlig god mascarponekrem, som er smaksatt med vanilje, og på toppen pyntes den med hele valnøttkjerner, saftige appelsinskiver og ferske fiken. Dette er en litt annerledes valnøttkake, som kan anbefales på det varmeste!
Oppskrift: Kristine Ilstad/detsoteliv.no
Ingredienser
Valnøttkake
- 220 g smør
- 100 g brunt sukker
- 35 g honning, flytende
- 2 ss appelsinskall
- 4 stykker egg
- 70 g hvetemel
- 1 ts bakepulver
- 200 g valnøtter
Mascarponekrem
- 125 g mascarpone
- 2.5 dl kremfløte
- 3 ss melis
- 1 ss vaniljepasta
Pynt
- 2 stk appelsin
- 5 stk fiken, ferske
- 20 g valnøttkjerner
Slik gjør du:
Valnøttkake
- 220 g smør
- 100 g brunt sukker
- 35 g honning, flytende
- 2 ss appelsinskall
- 4 stykker egg
- 70 g hvetemel
- 1 ts bakepulver
- 200 g valnøtter
Mascarponekrem
- 125 g mascarpone
- 2.5 dl kremfløte
- 3 ss melis
- 1 ss vaniljepasta
Pynt
- 2 stk appelsin
- 5 stk fiken, ferske
- 20 g valnøttkjerner
