Ritz- og valnøttkake med sensommerbær
Ritz- og valnøttkake er en herlig kake med luftig vaniljekrem og sensommerbær.
Den kjempegode kakebunnen er laget med ritzkjeks og valnøtter, som er en nydelig smakskombinasjon! Kakebunnen kan gjerne lages i forveien og egner seg fint for frysing. Kaken med ritzkjeks og valnøtter bør imidlertid pyntes med vaniljekrem og bær på serveringsdagen.
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Ritz- og valnøttkake er en herlig kake med luftig vaniljekrem og sensommerbær.
Den kjempegode kakebunnen er laget med ritzkjeks og valnøtter, som er en nydelig smakskombinasjon! Kakebunnen kan gjerne lages i forveien og egner seg fint for frysing. Kaken med ritzkjeks og valnøtter bør imidlertid pyntes med vaniljekrem og bær på serveringsdagen.
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Ingredienser
Kakebunn
- 3 stykker eggehvite
- 2.5 dl sukker
- 200 g ritzkjeks
- 1 ts bakepulver
- 1 ts vaniljesukker
- 100 g valnøtter
Krem og pynt
- 3 dl kremfløte
- 3 dl vaniljekrem
- 500 g bær, (bringebær, jordbær, rips, blåbær, bjørn
Slik gjør du:
Kakebunn
- 3 stykker eggehvite
- 2.5 dl sukker
- 200 g ritzkjeks
- 1 ts bakepulver
- 1 ts vaniljesukker
- 100 g valnøtter
Krem og pynt
- 3 dl kremfløte
- 3 dl vaniljekrem
- 500 g bær, (bringebær, jordbær, rips, blåbær, bjørn
