Pavlova med mandarin
Den populære marengskaken pavlova kan pyntes med det du måtte ønske av frukt og bær. Til selskap kan du dekke med masse, søte mandarinbåter - de gule kakene lyser opp kakebordet.
Det går utmerket godt å lage marengskaken i forveien og oppbevare den tørt frem til serveringsdagen. Da holder det å piske fløtekremen og pynte med mandaringer før du setter kaken på bordet.
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Den populære marengskaken pavlova kan pyntes med det du måtte ønske av frukt og bær. Til selskap kan du dekke med masse, søte mandarinbåter - de gule kakene lyser opp kakebordet.
Det går utmerket godt å lage marengskaken i forveien og oppbevare den tørt frem til serveringsdagen. Da holder det å piske fløtekremen og pynte med mandaringer før du setter kaken på bordet.
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv.
- 4 stk eggehvite
- 200 g sukker
- 0.5 ts hvitvinseddik, eller annen type eddik
- 1.5 ss maisenna
Pynt og fyll
- 3 dl kremfløte
- 3 ts vaniljesukker
- 3 bokser hermetiske mandariner
- 4 stk eggehvite
- 200 g sukker
- 0.5 ts hvitvinseddik, eller annen type eddik
- 1.5 ss maisenna
Pynt og fyll
- 3 dl kremfløte
- 3 ts vaniljesukker
- 3 bokser hermetiske mandariner
