Pavlova med mascarponekrem og bær
Denne vakre og rustikke marengskaken bestående av seig, sprø og myk marengs toppet med mascarponekrem og massevis av bær, vil garantert høste stor applaus når den settes på bordet.
Tips: Mascarponekrem kan byttes ut med pisket krem, vaniljekrem eller «råkrem».
Er det den klassiske pavlovaen du ser etter? Her finner du oppskrift på Pavlova med vaniljekrem og bær av Lise Finckenhagen.
Denne vakre og rustikke marengskaken bestående av seig, sprø og myk marengs toppet med mascarponekrem og massevis av bær, vil garantert høste stor applaus når den settes på bordet.
Tips: Mascarponekrem kan byttes ut med pisket krem, vaniljekrem eller «råkrem».
Er det den klassiske pavlovaen du ser etter? Her finner du oppskrift på Pavlova med vaniljekrem og bær av Lise Finckenhagen.
Marengs
- 4 stk eggehvite, fra mellomstore/store egg
- 300 g sukker, finkornet
- 1 ts vaniljesukker, ekte
Mascarponekrem
- 4 dl fløte
- 200 g mascarpone
- 100 g sukker, finkornet, eller melis
- bær, etter ønske
Marengs
- 4 stk eggehvite, fra mellomstore/store egg
- 300 g sukker, finkornet
- 1 ts vaniljesukker, ekte
Mascarponekrem
- 4 dl fløte
- 200 g mascarpone
- 100 g sukker, finkornet, eller melis
- bær, etter ønske
