Regnbuekake
Denne lekre regnbuekaken er det Ingrid Marie Widvey som står bak. Hun forteller at dette var den mest besøkte oppskriften på bloggen hennes gjennom alle årene hun blogget, og det er også en av de mest solgte kakene i bakeriet hennes. Hemmeligheten ligger i å dele den ferdige kakerøren i flere deler og farge hver del med forskjellige konditorfarger. Lekkert, fargerikt og supergodt! Merk at du trenger flere kakeformer til denne oppskriften.
Oppskrift: Ingrid Marie Widvey
Denne lekre regnbuekaken er det Ingrid Marie Widvey som står bak. Hun forteller at dette var den mest besøkte oppskriften på bloggen hennes gjennom alle årene hun blogget, og det er også en av de mest solgte kakene i bakeriet hennes. Hemmeligheten ligger i å dele den ferdige kakerøren i flere deler og farge hver del med forskjellige konditorfarger. Lekkert, fargerikt og supergodt! Merk at du trenger flere kakeformer til denne oppskriften.
Oppskrift: Ingrid Marie Widvey
Ingredienser
- 300 g smør
- 500 g sukker
- 7 stykker eggehvite
- 1 ts cream of tartar
- 2 ts vaniljepasta
- 600 g mel
- 3 ts bakepulver
- 3 dl kremfløte
- konditorfarge, i regnbuens farger, gjerne pastafarger
Glasur
- 280 g smør
- 1.5 kg melis
- 1.2 dl melk
- 2 ts vaniljepasta
Til pynt
- kakestrøssel
Slik gjør du:
- 300 g smør
- 500 g sukker
- 7 stykker eggehvite
- 1 ts cream of tartar
- 2 ts vaniljepasta
- 600 g mel
- 3 ts bakepulver
- 3 dl kremfløte
- konditorfarge, i regnbuens farger, gjerne pastafarger
Glasur
- 280 g smør
- 1.5 kg melis
- 1.2 dl melk
- 2 ts vaniljepasta
Til pynt
- kakestrøssel
