Bløtkake med bærsymfoni
Feir sommeren med bløtkake med bærsymfoni!
Bløtkake er noe vi alle er glade i. Denne bløtkaken er fylt med vaniljekrem, pisket krem og massevis av bær. I denne kaken er det brukt skogsbærblanding som fyll, og dette fås kjøpt frossent i de fleste matvarebutikkene. Det er viktig at skogsbærene tines før de legges på kaken, så du unngår at kakebunnen blir for bløt. På toppen av kaken er det lagt en hel symfoni av forskjellige fargerike, friske bær: Jordbær, bringebær, blåbær, moreller og bjørnebær! Bærene glaseres med ripsgele, som gir vakker glans og deilig, søt smak på bærene.
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Feir sommeren med bløtkake med bærsymfoni!
Bløtkake er noe vi alle er glade i. Denne bløtkaken er fylt med vaniljekrem, pisket krem og massevis av bær. I denne kaken er det brukt skogsbærblanding som fyll, og dette fås kjøpt frossent i de fleste matvarebutikkene. Det er viktig at skogsbærene tines før de legges på kaken, så du unngår at kakebunnen blir for bløt. På toppen av kaken er det lagt en hel symfoni av forskjellige fargerike, friske bær: Jordbær, bringebær, blåbær, moreller og bjørnebær! Bærene glaseres med ripsgele, som gir vakker glans og deilig, søt smak på bærene.
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Ingredienser
Sukkerbrød
- 5 stykker egg
- 150 g sukker
- 150 g hvetemel
- 1 ts bakepulver
Fyll 1
- 300 g skogsbær, frossen blanding
Fyll 2
- 3 dl vaniljekrem
Pynt
- 4 dl kremfløte
- 2 ss melis
- 500 g bær, friske bær i ulike varianter
- 225 g ripsgelé
Slik gjør du:
Sukkerbrød
- 5 stykker egg
- 150 g sukker
- 150 g hvetemel
- 1 ts bakepulver
Fyll 1
- 300 g skogsbær, frossen blanding
Fyll 2
- 3 dl vaniljekrem
Pynt
- 4 dl kremfløte
- 2 ss melis
- 500 g bær, friske bær i ulike varianter
- 225 g ripsgelé
