Mini-pavlova med bringebær, nektarin og bærsaus
Med friske smaker av frukt og bær er pavlova den ultimate kaken! Disse nydelige små festkakene egner seg ypperlig å lage i stand i forkant da marengsbunnene kan stekes ferdige og oppbevares tørt og i romtemperatur i flere dager. På selve festdagen gjenstår det kun å dekke kakene med et lag krem og toppe med ønsket kombinasjon av bær og frukt. Denne varianten bruker gode smaker av bringebær, nektarin og frisk bringebærsaus.
Server pavlovaen med det samme den har blitt toppet med krem, bær og saus, da bunnen fort blir bløt.
Med friske smaker av frukt og bær er pavlova den ultimate kaken! Disse nydelige små festkakene egner seg ypperlig å lage i stand i forkant da marengsbunnene kan stekes ferdige og oppbevares tørt og i romtemperatur i flere dager. På selve festdagen gjenstår det kun å dekke kakene med et lag krem og toppe med ønsket kombinasjon av bær og frukt. Denne varianten bruker gode smaker av bringebær, nektarin og frisk bringebærsaus.
Server pavlovaen med det samme den har blitt toppet med krem, bær og saus, da bunnen fort blir bløt.
Pavlova
- 3 stk eggehvite
- 2 dl sukker
- 0.5 ts bakepulver
Bærsaus
- 100 g bringebær
- 50 g sukker
Fyll til pavlova
- 3 dl kremfløte
- 4 stk nektarin
- 125 g bringebær, ferske
Til servering
- 1 håndfull pistasjnøtter, hakkede, kan sløyfes
- melis, drysses over før servering
Pavlova
- 3 stk eggehvite
- 2 dl sukker
- 0.5 ts bakepulver
Bærsaus
- 100 g bringebær
- 50 g sukker
Fyll til pavlova
- 3 dl kremfløte
- 4 stk nektarin
- 125 g bringebær, ferske
Til servering
- 1 håndfull pistasjnøtter, hakkede, kan sløyfes
- melis, drysses over før servering
