Frityrstekt vannbakkels
Dette er konditor Lars Lians krysning av tre av de bakverkene vi liker best. Denne gang formes vannbakkelsene omtrent som smultringer, du frityrsteker de som om det skulle vært berlinerboller, og deretter serveres de omtrent som vanlige fastelavnsboller. Frityrstekt vannbakkels er luftige og fristende, men nesten nøytrale i smak. Både søtsmaken og friskheten ligger i fyllet og fyllet det bestemmer du.
Kilde: Adresseavisen
Dette er konditor Lars Lians krysning av tre av de bakverkene vi liker best. Denne gang formes vannbakkelsene omtrent som smultringer, du frityrsteker de som om det skulle vært berlinerboller, og deretter serveres de omtrent som vanlige fastelavnsboller. Frityrstekt vannbakkels er luftige og fristende, men nesten nøytrale i smak. Både søtsmaken og friskheten ligger i fyllet og fyllet det bestemmer du.
Kilde: Adresseavisen
Ingredienser
- 2.5 dl vann
- 125 g smør
- 140 g hvetemel
- 4 stykker egg
- frityrolje
- kremfløte
- syltetøy
Slik gjør du:
- 2.5 dl vann
- 125 g smør
- 140 g hvetemel
- 4 stykker egg
- frityrolje
- kremfløte
- syltetøy
