Saftig lagkake med kokos og hvit sjokoladekrem
For å få en luftig og saftig kake, er det her brukt en klassisk kakebunnoppskrift, og denne er fylt med en fantastisk krem laget av kokosmelk, fløte og hvit sjokolade. Det som gjør denne lagkaken ekstra god, er all den deilige kokosen som legges rundt og på kaken. Hemmeligheten for å få den beste kokossmaken er å røste de hvite små flakene litt før de dynges på og rundt kaken i store mengder. Kokoskaken trenger ikke å stå kjølig, men i varmen holder den seg best i kjøleskap. Pakker du den godt inn smaker den saftig og godt i flere dager.
For å få en luftig og saftig kake, er det her brukt en klassisk kakebunnoppskrift, og denne er fylt med en fantastisk krem laget av kokosmelk, fløte og hvit sjokolade. Det som gjør denne lagkaken ekstra god, er all den deilige kokosen som legges rundt og på kaken. Hemmeligheten for å få den beste kokossmaken er å røste de hvite små flakene litt før de dynges på og rundt kaken i store mengder. Kokoskaken trenger ikke å stå kjølig, men i varmen holder den seg best i kjøleskap. Pakker du den godt inn smaker den saftig og godt i flere dager.
Ingredienser
Krem
- 2 dl kokosmelk, extra creamy
- 1 dl kremfløte
- 300 g hvit sjokolade
- 5 stykker egg
- 200 g sukker
- 135 g hvetemel
- 40 g kokos
- 2 ts bakepulver
- 135 g smør, eller margarin
Slik gjør du:
Krem
- 2 dl kokosmelk, extra creamy
- 1 dl kremfløte
- 300 g hvit sjokolade
- 5 stykker egg
- 200 g sukker
- 135 g hvetemel
- 40 g kokos
- 2 ts bakepulver
- 135 g smør, eller margarin
