Lagkake med mascarponekrem og jordbær er den ultimate sommerkaken!
Kaken er laget med to 20 cm springformer. Har du ikke to former, kan du steke kaken i en form. Stek kaken da ved 160 grader i ca 45 minutter. Sjekk med en kakepinne.
Lagkake med mascarponekrem og jordbær er den ultimate sommerkaken!
Kaken er laget med to 20 cm springformer. Har du ikke to former, kan du steke kaken i en form. Stek kaken da ved 160 grader i ca 45 minutter. Sjekk med en kakepinne.
Bland alle ingrediensene til kakebunnen i en bakebolle. Visp alt godt sammen til en glatt, jevn og tykk røre.
Fordel røren i de to formene og stek bunnene midt i ovnen ved 180 grader i ca. 25 minutter. Sjekk med en kakepinne. Avkjøl bunnene på rist.
Rens og del bærene. Visp sammen fløte, mascarpone og melis. Visp til myk krem, men vær forsiktig så du ikke pisker for mye. På grunn av det høye fettinnholdet kan kremen sprekke eller korne seg ganske fort.
Del hver bunn i to lag. Legg en bunn på et kakefat. Bre over et lag med mascarponekrem og legg på jordbær i skiver. Legg på neste kakebunn og fortsett sånn til kaken er ferdig bygget.
Bon appetit!
Kle to 20 cm springformer med bakepapir.
Bland alle ingrediensene til kakebunnen i en bakebolle. Visp alt godt sammen til en glatt, jevn og tykk røre.
Fordel røren i de to formene og stek bunnene midt i ovnen ved 180 grader i ca. 25 minutter. Sjekk med en kakepinne. Avkjøl bunnene på rist.
Rens og del bærene. Visp sammen fløte, mascarpone og melis. Visp til myk krem, men vær forsiktig så du ikke pisker for mye. På grunn av det høye fettinnholdet kan kremen sprekke eller korne seg ganske fort.
Del hver bunn i to lag. Legg en bunn på et kakefat. Bre over et lag med mascarponekrem og legg på jordbær i skiver. Legg på neste kakebunn og fortsett sånn til kaken er ferdig bygget.