Bløtkake med iskremfyll
En herlig bløtkake med iskremfyll passer utmerket til mai-festen! Dette er festkaken både unge og gamle elsker, og den kan lages ferdig i god tid før den skal spises og holder seg på kakebordet i flere timer uten å smelte.
Dette er ikke noe hokus-pokus. Favorittisen kjøres myk i en bakemaskin og strykes utover lag for lag, akkurat som med en vanlig bløtkake. Strø gjerne litt Non Stop eller peanøtter i iskremen for krønsj. Is-bløtkaken må stå fremme minimum tre kvarter før den skal spises.
En herlig bløtkake med iskremfyll passer utmerket til mai-festen! Dette er festkaken både unge og gamle elsker, og den kan lages ferdig i god tid før den skal spises og holder seg på kakebordet i flere timer uten å smelte.
Dette er ikke noe hokus-pokus. Favorittisen kjøres myk i en bakemaskin og strykes utover lag for lag, akkurat som med en vanlig bløtkake. Strø gjerne litt Non Stop eller peanøtter i iskremen for krønsj. Is-bløtkaken må stå fremme minimum tre kvarter før den skal spises.
Ingredienser
Sukkerbrød 22 cm
- 5 stykker egg
- 125 g sukker
- 125 g hvetemel
- 1 ts bakepulver
Isbløtkake
- 0.5 l iskrem, til hvert lag
- bringebærsyltetøy
- mørk sjokolade, smeltet pynt på siden
- 2 dl kremfløte
- frukt, eller bær til pynt
Slik gjør du:
Sukkerbrød 22 cm
- 5 stykker egg
- 125 g sukker
- 125 g hvetemel
- 1 ts bakepulver
Isbløtkake
- 0.5 l iskrem, til hvert lag
- bringebærsyltetøy
- mørk sjokolade, smeltet pynt på siden
- 2 dl kremfløte
- frukt, eller bær til pynt
