Pavlova i langpanne til 17. mai
Pavlova i langpanne med vaniljekrem og bær er ypperlig å servere når du venter mange gjester. Denne pavlovaen er enkel å lage og passer til alt fra 17.mai til konfirmasjon, dåp og fine sommerkvelder.
Marengsbunnen kan du lage noen dager i forveien og oppbevare tørt frem til servering. Pynt med pavlovakrem med vaniljekrem og bær etter ønske.
Tips! Husk at det er viktig at både bollen og vispen er helt ren når du skal piske eggehvitene til pavlova. Eggehvitene må heller ikke ha eggeplommerester i seg.
Pavlova i langpanne med vaniljekrem og bær er ypperlig å servere når du venter mange gjester. Denne pavlovaen er enkel å lage og passer til alt fra 17.mai til konfirmasjon, dåp og fine sommerkvelder.
Marengsbunnen kan du lage noen dager i forveien og oppbevare tørt frem til servering. Pynt med pavlovakrem med vaniljekrem og bær etter ønske.
Tips! Husk at det er viktig at både bollen og vispen er helt ren når du skal piske eggehvitene til pavlova. Eggehvitene må heller ikke ha eggeplommerester i seg.
Ingredienser
- 6 stykker eggehvite, mellomstore/store
- 350 g sukker, finkornet
- 1 ss maisenna
- 2 ts hvitvinseddik
Pavlovakrem med hjemmelaget vaniljekrem
- 0.5 l melk
- 100 g sukker
- 1 stk vaniljestang
- 20 g mel, kan erstattes med maisenna
- 3 stykker eggeplomme
- 1 stk egg
- 4 plate(r) gelatin
- 2 dl fløte
Til servering
- 1 boks jordbær
- 1 boks bringebær
- 1 boks blåbær
- mynte
Slik gjør du:
- 6 stykker eggehvite, mellomstore/store
- 350 g sukker, finkornet
- 1 ss maisenna
- 2 ts hvitvinseddik
Pavlovakrem med hjemmelaget vaniljekrem
- 0.5 l melk
- 100 g sukker
- 1 stk vaniljestang
- 20 g mel, kan erstattes med maisenna
- 3 stykker eggeplomme
- 1 stk egg
- 4 plate(r) gelatin
- 2 dl fløte
Til servering
- 1 boks jordbær
- 1 boks bringebær
- 1 boks blåbær
- mynte
Pavlovakrem
Montering

Bon appetit!
Pavlovakrem
Montering
Lag deg en gratis konto