Knus kjeksen, skjær tørket frukt i biter og grovhakk eventuelle nøtter.
Hakk sjokolade og ha den i en bolle sammen med smøret. Sett bollen over et vannbad og smelt sjokoladen og smøret sammen. Ta bollen til side og visp egget inn i sjokoladeblandingen. Sjokoladen skal bli tykk, blank og elastisk - bruk eventuelt en stavmikser. Bland inn kjeks, frukt og nøtter.
Hell massen ut på et stykke matpapir og rull den sammen til en tykk pølse. Legg rullen i kjøleskapet og la den ligge der i minst 4 timer, eller til den har stivnet. Rull hele «sjokoladesalamien» i litt melis før den skjæres i skiver.
Bon appetit!
Knus kjeksen, skjær tørket frukt i biter og grovhakk eventuelle nøtter.
Hakk sjokolade og ha den i en bolle sammen med smøret. Sett bollen over et vannbad og smelt sjokoladen og smøret sammen. Ta bollen til side og visp egget inn i sjokoladeblandingen. Sjokoladen skal bli tykk, blank og elastisk - bruk eventuelt en stavmikser. Bland inn kjeks, frukt og nøtter.
Hell massen ut på et stykke matpapir og rull den sammen til en tykk pølse. Legg rullen i kjøleskapet og la den ligge der i minst 4 timer, eller til den har stivnet. Rull hele «sjokoladesalamien» i litt melis før den skjæres i skiver.