Julebiscotti
Julebiscotti er en kake du bør sette opp på listen over faste småkaker til høytiden hvis du ikke alt har gjort det! Biscotti betyr «stekt to ganger» på italiensk, og det er nettopp den doble stekingen som gir biscotti den karakteristiske, litt harde konsistensen. Biscotti kan lages med ulike type nøtter og i forskjellige størrelser. Dette er biscotti med mandler og i en litt mindre størrelse, såkalte «cantuccini». Kanel, ingefær og nellik gir deilig julesmak. Dette er småkaker som også egner seg perfekt som spiselig julegaver! Julebiscotti oppbevares i tett kakeboks og har lang holdbarhet. Pass på at de er helt kalde før du legger dem i kakeboksen.
Oppskrift av: Kristine Ilstad/Det søte liv
Julebiscotti er en kake du bør sette opp på listen over faste småkaker til høytiden hvis du ikke alt har gjort det! Biscotti betyr «stekt to ganger» på italiensk, og det er nettopp den doble stekingen som gir biscotti den karakteristiske, litt harde konsistensen. Biscotti kan lages med ulike type nøtter og i forskjellige størrelser. Dette er biscotti med mandler og i en litt mindre størrelse, såkalte «cantuccini». Kanel, ingefær og nellik gir deilig julesmak. Dette er småkaker som også egner seg perfekt som spiselig julegaver! Julebiscotti oppbevares i tett kakeboks og har lang holdbarhet. Pass på at de er helt kalde før du legger dem i kakeboksen.
Oppskrift av: Kristine Ilstad/Det søte liv
Ingredienser
- 6 stykker egg, store
- 300 g sukker
- 400 g hvetemel
- 500 g mandler
- 2 ts kanel
- 1 ts malt ingefær
- 1 ts nellik
Slik gjør du:
- 6 stykker egg, store
- 300 g sukker
- 400 g hvetemel
- 500 g mandler
- 2 ts kanel
- 1 ts malt ingefær
- 1 ts nellik
