rask

Havrekjeks med kanel og rosiner

30 min
Lagret av 373 brukere
Havrekjeks med kanel og rosiner
Foto: Julie Ilona Balas/Julies matblogg
Lagret av 373 brukere

Ingredienser

9
stk
  • 2 dl havregryn
  • 2 dl mel, valgfri type
  • 1.5 ts bakepulver
  • 2 ts kanel
  • 1 ts vaniljepulver
  • 1 klype salt
  • 0.5 dl brunt sukker
  • 2 dl rosiner
  • 100 g smør
  • 0.5 dl vann

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 dl havregryn
  • 2 dl mel, valgfri type
  • 1.5 ts bakepulver
  • 2 ts kanel
  • 1 ts vaniljepulver
  • 1 klype salt
  • 0.5 dl brunt sukker
  • 2 dl rosiner
  • 100 g smør
  • 0.5 dl vann
Bland alt det tørre sammen.
Smelt smøret og bland det sammen med vannet. Rør det inn i det tørre sammen med rosinene.
Form 9 kjeks på et stekebrett kledd med bakepapir. Klem kjeksene flate.
Stekes ved 175 grader i 20 minutter. Avkjøl på rist.
woman cooking

Bon appetit!

Bland alt det tørre sammen.
Smelt smøret og bland det sammen med vannet. Rør det inn i det tørre sammen med rosinene.
Form 9 kjeks på et stekebrett kledd med bakepapir. Klem kjeksene flate.
Stekes ved 175 grader i 20 minutter. Avkjøl på rist.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?