rask

Kjeks med Smarties

30 min

Den store favoritten hos barna mine er fargerike turkjeks med Smarties. Det er ikke påkrevet med tur for å glede barna med disse kjeksene, de kan nemlig nytes både hjemme, borte, hos besteforeldre eller på hytta.  

494 har lagret denne
Kjeks med Smarties

Den store favoritten hos barna mine er fargerike turkjeks med Smarties. Det er ikke påkrevet med tur for å glede barna med disse kjeksene, de kan nemlig nytes både hjemme, borte, hos besteforeldre eller på hytta.  

494 har lagret denne

Ingredienser

10
porsjoner
  • 160 g meierismør
  • 150 g sukker
  • 200 g brunt sukker
  • 3 stk egg
  • 350 g hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljesukker
  • 300 g sjokoladelinser, Smarties

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 160 g meierismør
  • 150 g sukker
  • 200 g brunt sukker
  • 3 stk egg
  • 350 g hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljesukker
  • 300 g sjokoladelinser, Smarties
Pisk smør, sukker og brunt sukker luftig. Rør inn ett og ett egg, rør godt mellom hvert egg du tilsetter.
Bland inn mel, bakepulver, vaniljesukker og hakket sjokolade. Rør deigen raskt sammen til alt er godt blandet.
Form deigen til en tykk pølse ved hjelp av bakepapir (ev lag to litt tynnere pølser). La deigen hvile i kjøleskapet eller i fryseren.
Skjær deigpølsen opp i en centimeter tykke skiver og stek skivene ved 200 grader i 8-12 minutter.
woman cooking

Bon appetit!

Pisk smør, sukker og brunt sukker luftig. Rør inn ett og ett egg, rør godt mellom hvert egg du tilsetter.
Bland inn mel, bakepulver, vaniljesukker og hakket sjokolade. Rør deigen raskt sammen til alt er godt blandet.
Form deigen til en tykk pølse ved hjelp av bakepapir (ev lag to litt tynnere pølser). La deigen hvile i kjøleskapet eller i fryseren.
Skjær deigpølsen opp i en centimeter tykke skiver og stek skivene ved 200 grader i 8-12 minutter.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?