Hjemmelagde jaffa-kaker
Prøv hjemmelagde jaffa-kaker. Dette er en hjemmelaget variant av jaffa-kakene, som for for mange like selvfølgelige i tursekken til påske som Kvikklunsj og appelsiner. Det er veldig enkelt å lage de små kakene selv, og de smaker vel så godt som dem du finner i butikken!
Geléen vil stivne etter ca. 2-3 timer i kjøleskap, men du kan gjerne forberede den dagen i forveien. De ferdige kakene holder seg myke og gode i mange dager dersom de oppbevares i kjøleskap i en lufttett boks.
Prøv hjemmelagde jaffa-kaker. Dette er en hjemmelaget variant av jaffa-kakene, som for for mange like selvfølgelige i tursekken til påske som Kvikklunsj og appelsiner. Det er veldig enkelt å lage de små kakene selv, og de smaker vel så godt som dem du finner i butikken!
Geléen vil stivne etter ca. 2-3 timer i kjøleskap, men du kan gjerne forberede den dagen i forveien. De ferdige kakene holder seg myke og gode i mange dager dersom de oppbevares i kjøleskap i en lufttett boks.
Appelsingelé
- 1 pakke appelsingelé
- 1 ss appelsinmarmelade
- 3 dl vann
Kjeksbunn
- 2 stykker egg
- 50 g sukker
- 50 g hvetemel
topping
- 200 g mørk kokesjokolade
- 1 ts matfett, Delfiafett
Appelsingelé
- 1 pakke appelsingelé
- 1 ss appelsinmarmelade
- 3 dl vann
Kjeksbunn
- 2 stykker egg
- 50 g sukker
- 50 g hvetemel
topping
- 200 g mørk kokesjokolade
- 1 ts matfett, Delfiafett
