Kjør mandlene til mel i en hurtigmikser. Tilsett melisen og kjør det hele litt til. Sikt mandelmelisen over i bolle.
Bruk en stålbolle og pisk eggehvitene til de skummer. Tilsett sukkeret litt etter litt under stadig pisking. Pisk videre til stiv marengs.
Vend inn mandelmels og konditorfarge. Røren skal bli jevn, men unngå å røre for mye.
Bruk en sprøytepose og sprøyt ut små runde kaker på to bakepapirkledde stekeplater.
La kakene hvile i 30 minutter før de stekes ved 150 grader på nederste rille i ca. 20 minutter. Makronene skal ikke få noe særlig farge, men undersiden skal løsne fra bakepapiret når du prøver å løfte på dem.
Avkjøl kakene og løsne dem fra papiret. Sett sammen to og to makroner med en liten skje vaniljekrem imellom.
Pynt med tynne striper smeltet sjokolade og dryss over litt hakkede pistasjnøtter om du vil.
Bon appetit!
Kjør mandlene til mel i en hurtigmikser. Tilsett melisen og kjør det hele litt til. Sikt mandelmelisen over i bolle.
Bruk en stålbolle og pisk eggehvitene til de skummer. Tilsett sukkeret litt etter litt under stadig pisking. Pisk videre til stiv marengs.
Vend inn mandelmels og konditorfarge. Røren skal bli jevn, men unngå å røre for mye.
Bruk en sprøytepose og sprøyt ut små runde kaker på to bakepapirkledde stekeplater.
La kakene hvile i 30 minutter før de stekes ved 150 grader på nederste rille i ca. 20 minutter. Makronene skal ikke få noe særlig farge, men undersiden skal løsne fra bakepapiret når du prøver å løfte på dem.
Avkjøl kakene og løsne dem fra papiret. Sett sammen to og to makroner med en liten skje vaniljekrem imellom.
Pynt med tynne striper smeltet sjokolade og dryss over litt hakkede pistasjnøtter om du vil.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto