Chocolate Orange Cheesecake Cookies
45 min
Kan det friste med knasende luksuskjeks med smak av sjokolade, appelsin og ostekake? Chocolate Orange Cheesecake Cookies smaker best nystekte med smeltet sjokolade over for det lille ekstra.
Oppskrift av Manuela Kjeilen.
Lagret av 315 brukere
Kan det friste med knasende luksuskjeks med smak av sjokolade, appelsin og ostekake? Chocolate Orange Cheesecake Cookies smaker best nystekte med smeltet sjokolade over for det lille ekstra.
Oppskrift av Manuela Kjeilen.
Lagret av 315 brukere
Ingredienser
8
porsjoner
- 113 g smør, mykt
- 100 g Philadelphiaost
- 200 g sukker
- 1 ts vaniljesukker, eller essens
- 180 g hvetemel
- 100 g sjokolade, knapper eller hakket
- 100 g havregryn
- 1 stk appelsin
- mørk kokesjokolade, for å helle over
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 113 g smør, mykt
- 100 g Philadelphiaost
- 200 g sukker
- 1 ts vaniljesukker, eller essens
- 180 g hvetemel
- 100 g sjokolade, knapper eller hakket
- 100 g havregryn
- 1 stk appelsin
- mørk kokesjokolade, for å helle over
Sett ovnen på 190 grader.
Legg mykt smør og Philadelphia-ost i en bolle. Miks til det blir fluffy. Det kan ta opptil 8 minutter, hvis du bruker en mikser.
Tilsett sukker og miks dette i 3 minutter. Deretter tilsett vaniljesukker eller ekstrakt.
Bland i mel og havregryn i røra. Husk å blande det godt sammen.
Hel deretter i sjokoladeknapper eller hakket sjokolade. Velg den sjokoladetypen du ønsker og liker best selv.
Riv skallet av en appelsin. Dette gir en deilig appelsinsmak i kjeksene. Rør det godt sammen i røra.
Bruk gjerne en iskremskje for å fordele røra på et bakebrett. Dette for å få perfekt størrelse på kjeksene.
Da gjenstår det bare å steke dem i midten i ovnen på 190 grader i cirka 12 -15 minutter. Du kan gjerne bruke varmluft.

Bon appetit!
Sett ovnen på 190 grader.
Legg mykt smør og Philadelphia-ost i en bolle. Miks til det blir fluffy. Det kan ta opptil 8 minutter, hvis du bruker en mikser.
Tilsett sukker og miks dette i 3 minutter. Deretter tilsett vaniljesukker eller ekstrakt.
Bland i mel og havregryn i røra. Husk å blande det godt sammen.
Hel deretter i sjokoladeknapper eller hakket sjokolade. Velg den sjokoladetypen du ønsker og liker best selv.
Riv skallet av en appelsin. Dette gir en deilig appelsinsmak i kjeksene. Rør det godt sammen i røra.
Bruk gjerne en iskremskje for å fordele røra på et bakebrett. Dette for å få perfekt størrelse på kjeksene.
Da gjenstår det bare å steke dem i midten i ovnen på 190 grader i cirka 12 -15 minutter. Du kan gjerne bruke varmluft.