rask
Chocolate chip cookies uten egg og melk
30 min
Perfekte småkaker, som både passer for veganere og egg- og melkeallergikere.
Kilde: Mari Hult. Foto: Nufsaid
114 har lagret denne
Perfekte småkaker, som både passer for veganere og egg- og melkeallergikere.
Kilde: Mari Hult. Foto: Nufsaid
114 har lagret denne
8
porsjoner
- 1 dl brunt sukker
- 0.5 dl sukker
- 1.5 dl olje
- 0.6 dl mandelmelk
- 2 ts vaniljesukker
- 2 ts bakepulver
- 0.5 ts salt
- 4 dl hvetemel
- 50 g sjokolade, vegansk
Unngå at skjermen går i dvale
- 1 dl brunt sukker
- 0.5 dl sukker
- 1.5 dl olje
- 0.6 dl mandelmelk
- 2 ts vaniljesukker
- 2 ts bakepulver
- 0.5 ts salt
- 4 dl hvetemel
- 50 g sjokolade, vegansk
Forvarm stekeovnen til 175 grader, og kle to stekebrett med bakepapir.
Bland sukker, olje og melk i en bolle. Rør det godt sammen, til det får en tyktflytende konsistens.
Ha i vaniljesukkeret.
Tilsett bakepulver og salt. Rør godt sammen.
Ha i hvetemelet, litt etter litt.
Hakk sjokoladen i små biter, og bland dem i røren til slutt.
Legg cookiesene ut på bakepapiret ved å bruke en spiseskje. Pass på at du har litt avstand mellom dem, de glir utover når de stekes.
Stek i åtte minutter, til kakene har fått en god, gyllen farge. Avkjøl på rist.

Bon appetit!
Forvarm stekeovnen til 175 grader, og kle to stekebrett med bakepapir.
Bland sukker, olje og melk i en bolle. Rør det godt sammen, til det får en tyktflytende konsistens.
Ha i vaniljesukkeret.
Tilsett bakepulver og salt. Rør godt sammen.
Ha i hvetemelet, litt etter litt.
Hakk sjokoladen i små biter, og bland dem i røren til slutt.
Legg cookiesene ut på bakepapiret ved å bruke en spiseskje. Pass på at du har litt avstand mellom dem, de glir utover når de stekes.
Stek i åtte minutter, til kakene har fått en god, gyllen farge. Avkjøl på rist.
Finn flere oppskrifter: