rask

Chocolate chip cookies uten egg og melk

30 min

Perfekte småkaker, som både passer for veganere og egg- og melkeallergikere.
Kilde: Mari Hult. Foto: Nufsaid

114 har lagret denne
Sjokoladecookies uten egg og melk

Perfekte småkaker, som både passer for veganere og egg- og melkeallergikere.
Kilde: Mari Hult. Foto: Nufsaid

114 har lagret denne
8
porsjoner
  • 1 dl brunt sukker
  • 0.5 dl sukker
  • 1.5 dl olje
  • 0.6 dl mandelmelk
  • 2 ts vaniljesukker
  • 2 ts bakepulver
  • 0.5 ts salt
  • 4 dl hvetemel
  • 50 g sjokolade, vegansk
Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 dl brunt sukker
  • 0.5 dl sukker
  • 1.5 dl olje
  • 0.6 dl mandelmelk
  • 2 ts vaniljesukker
  • 2 ts bakepulver
  • 0.5 ts salt
  • 4 dl hvetemel
  • 50 g sjokolade, vegansk
Forvarm stekeovnen til 175 grader, og kle to stekebrett med bakepapir.
Bland sukker, olje og melk i en bolle. Rør det godt sammen, til det får en tyktflytende konsistens.
Ha i vaniljesukkeret.
Tilsett bakepulver og salt. Rør godt sammen.
Ha i hvetemelet, litt etter litt.
Hakk sjokoladen i små biter, og bland dem i røren til slutt.
Legg cookiesene ut på bakepapiret ved å bruke en spiseskje. Pass på at du har litt avstand mellom dem, de glir utover når de stekes.
Stek i åtte minutter, til kakene har fått en god, gyllen farge. Avkjøl på rist.
woman cooking

Bon appetit!

Forvarm stekeovnen til 175 grader, og kle to stekebrett med bakepapir.
Bland sukker, olje og melk i en bolle. Rør det godt sammen, til det får en tyktflytende konsistens.
Ha i vaniljesukkeret.
Tilsett bakepulver og salt. Rør godt sammen.
Ha i hvetemelet, litt etter litt.
Hakk sjokoladen i små biter, og bland dem i røren til slutt.
Legg cookiesene ut på bakepapiret ved å bruke en spiseskje. Pass på at du har litt avstand mellom dem, de glir utover når de stekes.
Stek i åtte minutter, til kakene har fått en god, gyllen farge. Avkjøl på rist.
Finn flere oppskrifter:

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?