Iskake med browniebunn
Til iskake med browniebunn legger du kjøpeis i tre lag på browniesbunn. Denne formen for kake kalles også for spumoni.
Hvilke tre lag du velger, er helt opp til deg. I denne oppskriften er det valgt sjokolade, pistasj og bringebær – nøye innpakket i marengs.
Browniesbunnen kan byttes ut med nøttebunn hvis du foretrekker det, og du kan gjerne toppe kaken med makroner og stjerneskudd. Frysetiden er ikke inkludert i tilberedelsestiden.
Oppskriften passer til en rund form, 20-22 centimeter i diameter.
Til iskake med browniebunn legger du kjøpeis i tre lag på browniesbunn. Denne formen for kake kalles også for spumoni.
Hvilke tre lag du velger, er helt opp til deg. I denne oppskriften er det valgt sjokolade, pistasj og bringebær – nøye innpakket i marengs.
Browniesbunnen kan byttes ut med nøttebunn hvis du foretrekker det, og du kan gjerne toppe kaken med makroner og stjerneskudd. Frysetiden er ikke inkludert i tilberedelsestiden.
Oppskriften passer til en rund form, 20-22 centimeter i diameter.
Browniesbunn
- 150 g smør
- 200 g mørk sjokolade
- 2 stk egg, store
- 100 g brunt sukker
- 100 g sukker
- 1 ts vaniljesukker
- 80 g mel
- 2 ss kakao
Fyll
- 0.5 l sjokoladeis
- 0.5 l sorbet, bringbær eller det du ønsker
- 0.5 l iskrem, pistasj
Marengs
- 3 stk eggehvite
- 150 g sukker, helst finkornet
Browniesbunn
- 150 g smør
- 200 g mørk sjokolade
- 2 stk egg, store
- 100 g brunt sukker
- 100 g sukker
- 1 ts vaniljesukker
- 80 g mel
- 2 ss kakao
Fyll
- 0.5 l sjokoladeis
- 0.5 l sorbet, bringbær eller det du ønsker
- 0.5 l iskrem, pistasj
Marengs
- 3 stk eggehvite
- 150 g sukker, helst finkornet
