Raw-kake - Iskake med bringebær
I Raw-kake - Iskake med bringebær er det kombinasjonen av rødbete og bringebær man har gått for.
Her er det cashewnøtter som står for kremen og dadler er søtstoffet i bunnen, og du kommer ikke til å savne smør, sukker og fløte. Dette er en enestående måte å få i seg både kake og grønnsaker på!
Vær klar over at cashewnøttene må bløtlegges i 3-4 timer for å få en myk og kremet konsistens. Mengden honning i fyllet kan du justere etter smak.
Til denne oppskriften trenger du en rund form, 20 centimeter i diameter.
I Raw-kake - Iskake med bringebær er det kombinasjonen av rødbete og bringebær man har gått for.
Her er det cashewnøtter som står for kremen og dadler er søtstoffet i bunnen, og du kommer ikke til å savne smør, sukker og fløte. Dette er en enestående måte å få i seg både kake og grønnsaker på!
Vær klar over at cashewnøttene må bløtlegges i 3-4 timer for å få en myk og kremet konsistens. Mengden honning i fyllet kan du justere etter smak.
Til denne oppskriften trenger du en rund form, 20 centimeter i diameter.
Ingredienser
- 100 g valnøtter
- 1 dl kokos, revet
- 1 dl havregryn
- 1 ss kokosolje, smeltet
- 5 stykker dadler
- 1 klype salt
Fyll
- 200 g cashewnøtter, bløtlagt i vann i 3-4 timer
- 1 stk rødbet, liten/mellomstor
- 4 dl bringebær
- 2 ss kokosolje, smeltet
- 0.5 stk sitron, saften
- 0.5 stk vaniljestang, frøene
- 3 ss honning, flytende, eller agavesirup/lønnesirup
Forslag til pynt
- bringebær, eller bjørnebær/granateplekjerner
- spiselige blomster, eller syreblader
Slik gjør du:
- 100 g valnøtter
- 1 dl kokos, revet
- 1 dl havregryn
- 1 ss kokosolje, smeltet
- 5 stykker dadler
- 1 klype salt
Fyll
- 200 g cashewnøtter, bløtlagt i vann i 3-4 timer
- 1 stk rødbet, liten/mellomstor
- 4 dl bringebær
- 2 ss kokosolje, smeltet
- 0.5 stk sitron, saften
- 0.5 stk vaniljestang, frøene
- 3 ss honning, flytende, eller agavesirup/lønnesirup
Forslag til pynt
- bringebær, eller bjørnebær/granateplekjerner
- spiselige blomster, eller syreblader
