Osteiskake med jordbær
Osteiskake med jordbær er midt i blinken hvis du ikke klarer å bestemme deg for om du skal lage ostekake eller iskake!
Med søtet kondensert melk, kremost og fløte er selve isblandingen kjempeenkel å lage. Rørte jordbær og kjeksmuler er heller ikke spesielt komplisert, og når alt dette blir lagt lagvis i en form, fryst til is og servert i rause porsjoner, er resultatet utrolig lett å like.
Osteiskake med jordbær er midt i blinken hvis du ikke klarer å bestemme deg for om du skal lage ostekake eller iskake!
Med søtet kondensert melk, kremost og fløte er selve isblandingen kjempeenkel å lage. Rørte jordbær og kjeksmuler er heller ikke spesielt komplisert, og når alt dette blir lagt lagvis i en form, fryst til is og servert i rause porsjoner, er resultatet utrolig lett å like.
Ingredienser
Kjekssmuler
- 200 g digestive-kjeks
- 3 ss brunt sukker
- 4 ss smør, smeltet
Rørte jordbær
- 400 g jordbær, rensede, ferske eller fryste
- 0.5 - 1 dl sukker
Iskrem
- 300 g kremost
- 1 boks kondensert melk, søtet (ikke Vikingmelk)
- 1 ts vaniljesukker, ekte
- 4 dl fløte
Slik gjør du:
Kjekssmuler
- 200 g digestive-kjeks
- 3 ss brunt sukker
- 4 ss smør, smeltet
Rørte jordbær
- 400 g jordbær, rensede, ferske eller fryste
- 0.5 - 1 dl sukker
Iskrem
- 300 g kremost
- 1 boks kondensert melk, søtet (ikke Vikingmelk)
- 1 ts vaniljesukker, ekte
- 4 dl fløte
