After Eight-iskake med browniebunn
1 h 30 min
After Eigh-iskake er en deilig og kremet iskake med kjølig smak av peppermynte.
Lagret av 1815 brukere
After Eigh-iskake er en deilig og kremet iskake med kjølig smak av peppermynte.
Lagret av 1815 brukere
Ingredienser
8
porsjoner
Browniebunn
- 150 g smør
- 200 g mørk sjokolade
- 2 stk egg, store
- 100 g brunt sukker
- 100 g sukker
- 1 ts vaniljesukker
- 100 g hvetemel
- 2 ss kakao
After Eight-is
- 5 dl fløte
- 1 stk vaniljestang, kun frøene
- 1 boks kondensert melk, søt
- 150 g After Eight
- konditorfarge, grønn (kan sløyfes)
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
Browniebunn
- 150 g smør
- 200 g mørk sjokolade
- 2 stk egg, store
- 100 g brunt sukker
- 100 g sukker
- 1 ts vaniljesukker
- 100 g hvetemel
- 2 ss kakao
After Eight-is
- 5 dl fløte
- 1 stk vaniljestang, kun frøene
- 1 boks kondensert melk, søt
- 150 g After Eight
- konditorfarge, grønn (kan sløyfes)
Browniebunn
Varm oven til 170 grader. Kle kakeformen med bakepapir.
Smelt smøret i en kasserolle over middels varme. Hakk sjokoladen og rør den inn i det smeltede smøret. Trekk kasserollen til side.
Visp sammen egg, brunt sukker og sukker i en bolle. Visp inn vaniljesukker, siktet mel og kakao.
Tilsett sjokoladesmøret og rør deigen glatt og jevn.
Hell røren over i kakeformen og stek browniesen ved 170 grader i ca. 30 minutter. Avkjøles i formen.
After Eight-is
Visp fløte og vanilje til stiv krem.
Vend inn den kondenserte melken og hakket After eight-sjokolade.
Farg blandingen mintgrønn med litt grønn konditorfarge hvis ønskelig.
Hell isblandingen over formen med den helt avkjølte brownien og la kaken stå i fryseren i minst 6 timer før servering.
Ta kaken ut av formen før servering, og pynt gjerne med litt ekstra hakket sjokolade og pene mynteblader.

Bon appetit!
Browniebunn
Varm oven til 170 grader. Kle kakeformen med bakepapir.
Smelt smøret i en kasserolle over middels varme. Hakk sjokoladen og rør den inn i det smeltede smøret. Trekk kasserollen til side.
Visp sammen egg, brunt sukker og sukker i en bolle. Visp inn vaniljesukker, siktet mel og kakao.
Tilsett sjokoladesmøret og rør deigen glatt og jevn.
Hell røren over i kakeformen og stek browniesen ved 170 grader i ca. 30 minutter. Avkjøles i formen.
After Eight-is
Visp fløte og vanilje til stiv krem.
Vend inn den kondenserte melken og hakket After eight-sjokolade.
Farg blandingen mintgrønn med litt grønn konditorfarge hvis ønskelig.
Hell isblandingen over formen med den helt avkjølte brownien og la kaken stå i fryseren i minst 6 timer før servering.
Ta kaken ut av formen før servering, og pynt gjerne med litt ekstra hakket sjokolade og pene mynteblader.