Iskake med bringebær og marengs
Iskake med bringebær og marengs gjør festmiddagen komplett. Dette er en hjemmelaget bringebæriskake på marengsbunn, som med fordel kan lages dagen før.
Bringebærisen har en superenkel oppskrift, som ikke krever ismaskin for å få en flott konsistens. Utgangspunktet for iskake med bringebær er søtet kondensert melk, fløte, vanilje og rørte bringebær eller bringebærsyltetøy. Marengsbunnen kan gjerne krydres med litt kardemomme.
Vær oppmerksom på at du ikke må bruke Vikingmelk, da den ikke er søt nok.
Bruk en rund form 20-22 cm i diameter.
Iskake med bringebær og marengs gjør festmiddagen komplett. Dette er en hjemmelaget bringebæriskake på marengsbunn, som med fordel kan lages dagen før.
Bringebærisen har en superenkel oppskrift, som ikke krever ismaskin for å få en flott konsistens. Utgangspunktet for iskake med bringebær er søtet kondensert melk, fløte, vanilje og rørte bringebær eller bringebærsyltetøy. Marengsbunnen kan gjerne krydres med litt kardemomme.
Vær oppmerksom på at du ikke må bruke Vikingmelk, da den ikke er søt nok.
Bruk en rund form 20-22 cm i diameter.
Ingredienser
Marengsbunn
- 3 stk eggehvite, store
- 150 g sukker
- 0.25 ts kardemomme
bringebæris
- 5 dl kremfløte
- 1 boks kondensert melk, søtet
- 1 stk vaniljestang, frøene
- 1.5 dl bringebærsyltetøy, hjemmelaget syltetøy eller rørte bringebær
Slik gjør du:
Marengsbunn
- 3 stk eggehvite, store
- 150 g sukker
- 0.25 ts kardemomme
bringebæris
- 5 dl kremfløte
- 1 boks kondensert melk, søtet
- 1 stk vaniljestang, frøene
- 1.5 dl bringebærsyltetøy, hjemmelaget syltetøy eller rørte bringebær
Marengs
Bringebæris
