Osteiskake med popcorn og karamell

7 h
Lagret av 838 brukere
osteiskake med popcorn og karamell
Foto: Arild Kvangarsnes
Lagret av 838 brukere

Ingredienser

6
porsjoner

Kjeksbunn

  • 12 stk digestive-kjeks
  • 50 g smør
  • 1 ss karamellsaus

Iskrem

  • 200 g kremost naturell
  • 3 stk eggeplomme
  • 3 stk eggehvite
  • 2.5 dl sukker
  • 3 dl fløte

Pynt

  • karamellsaus
  • popcorn
  • Popping Candy

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale

Kjeksbunn

  • 12 stk digestive-kjeks
  • 50 g smør
  • 1 ss karamellsaus

Iskrem

  • 200 g kremost naturell
  • 3 stk eggeplomme
  • 3 stk eggehvite
  • 2.5 dl sukker
  • 3 dl fløte

Pynt

  • karamellsaus
  • popcorn
  • Popping Candy
Knus kjeksen, bland inn smeltet smør og karamell. Trykk blandingen i bunnen av en springform.
Pisk kremosten og eggeplommene til en jevn blanding.
Pisk eggehvitene og sukkeret til marengs. Deretter pisker du fløten til krem.
Vend ostekrem, marengs og krem sammen til én blanding. Hell blandingen over formen med kjeksbunn og sett i fryseren til isen stivner.
Popcorn-pynten tar du på like før servering. Du kan bruke en tykk, salt karamellsaus samt søt og salt popcorn, men det fungerer også fint med «vanlig» popcorn og karamellsaus. Er du tålmodig, kan du poppe popcorn og lage salt karamellsaus selv.
Popcorn-pynten tar du på like før servering. Du kan bruke en tykk, salt karamellsaus samt søt og salt popcorn, men det fungerer også fint med «vanlig» popcorn og karamellsaus. Er du tålmodig, kan du poppe popcorn og lage salt karamellsaus selv.
Avslutt med et dryss popping candy som smeller i munnen!
woman cooking

Bon appetit!

Knus kjeksen, bland inn smeltet smør og karamell. Trykk blandingen i bunnen av en springform.
Pisk kremosten og eggeplommene til en jevn blanding.
Pisk eggehvitene og sukkeret til marengs. Deretter pisker du fløten til krem.
Vend ostekrem, marengs og krem sammen til én blanding. Hell blandingen over formen med kjeksbunn og sett i fryseren til isen stivner.
Popcorn-pynten tar du på like før servering. Du kan bruke en tykk, salt karamellsaus samt søt og salt popcorn, men det fungerer også fint med «vanlig» popcorn og karamellsaus. Er du tålmodig, kan du poppe popcorn og lage salt karamellsaus selv.
Popcorn-pynten tar du på like før servering. Du kan bruke en tykk, salt karamellsaus samt søt og salt popcorn, men det fungerer også fint med «vanlig» popcorn og karamellsaus. Er du tålmodig, kan du poppe popcorn og lage salt karamellsaus selv.
Avslutt med et dryss popping candy som smeller i munnen!
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?