Oreo-iskake
3 t 30 min
Hjemmelaget Oreo-iskake har sjeldent vært enklere å lage. Denne enkle Oreo-iskaken består av en sprø kjeksbunn toppet med kremet is. Kjenner du noen som er glad i Oreo-kjeks, blir denne iskaken garantert en vinner.
950 har lagret denne
Hjemmelaget Oreo-iskake har sjeldent vært enklere å lage. Denne enkle Oreo-iskaken består av en sprø kjeksbunn toppet med kremet is. Kjenner du noen som er glad i Oreo-kjeks, blir denne iskaken garantert en vinner.
950 har lagret denne
8
porsjoner
- 2 pakke Oreo-kjeks, + litt ekstra til pynt
- 3 stk egg
- 200 g sukker
- 3 dl kremfløte
- 200 g kremost naturell
- sitronmelisse, til pynt (kan sløyfes)
Unngå at skjermen går i dvale
- 2 pakke Oreo-kjeks, + litt ekstra til pynt
- 3 stk egg
- 200 g sukker
- 3 dl kremfløte
- 200 g kremost naturell
- sitronmelisse, til pynt (kan sløyfes)
Legg kjeksene i en brødpose og bruk knyttneven eller en kjevle til å knuse dem i biter.
Kle en rund kakeform på ca. 24 cm med bakepapir og fordel kjeksene i bunnen. Trykk kjeksmassen godt sammen.
Skill eggene. Pisk eggehviter og sukker til det blir blankt (ca. 5-10 minutter). Pisk kremen.
Bland sammen eggeplommer og kremost.
Bland forsiktig sammen eggehvitene, eggeplommene og kremen. Sett i fryseren i minst 3-4 timer, gjerne over natten.
Skjær rundt kanten med en kniv før du løsner formen. Sett kaken på et fat og pynt med hakkede Oreo-kjeks og sitronmelisse.

Bon appetit!
Legg kjeksene i en brødpose og bruk knyttneven eller en kjevle til å knuse dem i biter.
Kle en rund kakeform på ca. 24 cm med bakepapir og fordel kjeksene i bunnen. Trykk kjeksmassen godt sammen.
Skill eggene. Pisk eggehviter og sukker til det blir blankt (ca. 5-10 minutter). Pisk kremen.
Bland sammen eggeplommer og kremost.
Bland forsiktig sammen eggehvitene, eggeplommene og kremen. Sett i fryseren i minst 3-4 timer, gjerne over natten.
Skjær rundt kanten med en kniv før du løsner formen. Sett kaken på et fat og pynt med hakkede Oreo-kjeks og sitronmelisse.