Til hovedinnhold

Oreo-iskake

3 h 30 min

Hjemmelaget Oreo-iskake har sjeldent vært enklere å lage. Denne enkle Oreo-iskaken består av en sprø kjeksbunn toppet med kremet is. Kjenner du noen som er glad i Oreo-kjeks, blir denne iskaken garantert en vinner.

Lagret av 785 brukere
Oreo-iskake

Hjemmelaget Oreo-iskake har sjeldent vært enklere å lage. Denne enkle Oreo-iskaken består av en sprø kjeksbunn toppet med kremet is. Kjenner du noen som er glad i Oreo-kjeks, blir denne iskaken garantert en vinner.

Lagret av 785 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 2 pakke Oreo-kjeks, + litt ekstra til pynt
  • 3 stk egg
  • 200 g sukker
  • 3 dl kremfløte
  • 200 g kremost naturell
  • sitronmelisse, til pynt (kan sløyfes)

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 pakke Oreo-kjeks, + litt ekstra til pynt
  • 3 stk egg
  • 200 g sukker
  • 3 dl kremfløte
  • 200 g kremost naturell
  • sitronmelisse, til pynt (kan sløyfes)
Legg kjeksene i en brødpose og bruk knyttneven eller en kjevle til å knuse dem i biter.
Kle en rund kakeform på ca. 24 cm med bakepapir og fordel kjeksene i bunnen. Trykk kjeksmassen godt sammen.
Skill eggene. Pisk eggehviter og sukker til det blir blankt (ca. 5-10 minutter). Pisk kremen.
Bland sammen eggeplommer og kremost.
Bland forsiktig sammen eggehvitene, eggeplommene og kremen. Sett i fryseren i minst 3-4 timer, gjerne over natten.
Skjær rundt kanten med en kniv før du løsner formen. Sett kaken på et fat og pynt med hakkede Oreo-kjeks og sitronmelisse.
Skjær rundt kanten med en kniv før du løsner formen. Sett kaken på et fat og pynt med hakkede Oreo-kjeks og sitronmelisse.
woman cooking

Bon appetit!

Legg kjeksene i en brødpose og bruk knyttneven eller en kjevle til å knuse dem i biter.
Kle en rund kakeform på ca. 24 cm med bakepapir og fordel kjeksene i bunnen. Trykk kjeksmassen godt sammen.
Skill eggene. Pisk eggehviter og sukker til det blir blankt (ca. 5-10 minutter). Pisk kremen.
Bland sammen eggeplommer og kremost.
Bland forsiktig sammen eggehvitene, eggeplommene og kremen. Sett i fryseren i minst 3-4 timer, gjerne over natten.
Skjær rundt kanten med en kniv før du løsner formen. Sett kaken på et fat og pynt med hakkede Oreo-kjeks og sitronmelisse.
Skjær rundt kanten med en kniv før du løsner formen. Sett kaken på et fat og pynt med hakkede Oreo-kjeks og sitronmelisse.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?