Oreo-iskake

3 t 30 min
950 har lagret denne
Oreo-iskake
950 har lagret denne
8
porsjoner
  • 2 pakke Oreo-kjeks, + litt ekstra til pynt
  • 3 stk egg
  • 200 g sukker
  • 3 dl kremfløte
  • 200 g kremost naturell
  • sitronmelisse, til pynt (kan sløyfes)
Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 pakke Oreo-kjeks, + litt ekstra til pynt
  • 3 stk egg
  • 200 g sukker
  • 3 dl kremfløte
  • 200 g kremost naturell
  • sitronmelisse, til pynt (kan sløyfes)
Legg kjeksene i en brødpose og bruk knyttneven eller en kjevle til å knuse dem i biter.
Kle en rund kakeform på ca. 24 cm med bakepapir og fordel kjeksene i bunnen. Trykk kjeksmassen godt sammen.
Skill eggene. Pisk eggehviter og sukker til det blir blankt (ca. 5-10 minutter). Pisk kremen.
Bland sammen eggeplommer og kremost.
Bland forsiktig sammen eggehvitene, eggeplommene og kremen. Sett i fryseren i minst 3-4 timer, gjerne over natten.
Skjær rundt kanten med en kniv før du løsner formen. Sett kaken på et fat og pynt med hakkede Oreo-kjeks og sitronmelisse.
Skjær rundt kanten med en kniv før du løsner formen. Sett kaken på et fat og pynt med hakkede Oreo-kjeks og sitronmelisse.
woman cooking

Bon appetit!

Legg kjeksene i en brødpose og bruk knyttneven eller en kjevle til å knuse dem i biter.
Kle en rund kakeform på ca. 24 cm med bakepapir og fordel kjeksene i bunnen. Trykk kjeksmassen godt sammen.
Skill eggene. Pisk eggehviter og sukker til det blir blankt (ca. 5-10 minutter). Pisk kremen.
Bland sammen eggeplommer og kremost.
Bland forsiktig sammen eggehvitene, eggeplommene og kremen. Sett i fryseren i minst 3-4 timer, gjerne over natten.
Skjær rundt kanten med en kniv før du løsner formen. Sett kaken på et fat og pynt med hakkede Oreo-kjeks og sitronmelisse.
Skjær rundt kanten med en kniv før du løsner formen. Sett kaken på et fat og pynt med hakkede Oreo-kjeks og sitronmelisse.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?