Lime- og sitronpai med marengs
Lime- og sitronpai med marengs kan gjerne lages dagen i forveien og holder seg fint en ukes tid i kjøleskap. Lime- og sitronkremen kan også lages på bare limesaft eller bare sitronsaft.
Et godt tips er å blande finrevet limeskall med litt sukker og bruke det som ekstra pynt. Små syreblader og spiselige blomster er også fint å pynte med.
Avkjøling er ikke medregnet i tidsbruken.
Lime- og sitronpai med marengs kan gjerne lages dagen i forveien og holder seg fint en ukes tid i kjøleskap. Lime- og sitronkremen kan også lages på bare limesaft eller bare sitronsaft.
Et godt tips er å blande finrevet limeskall med litt sukker og bruke det som ekstra pynt. Små syreblader og spiselige blomster er også fint å pynte med.
Avkjøling er ikke medregnet i tidsbruken.
Lime- og sitronkrem
- 1 dl limesaft, ferskpresset
- 1 dl sitronsaft, ferskpresset
- 3 stykker egg, store
- 130 g sukker
- 1 ss maisenna
- 80 g smør
Kjekssmuler
- 150 g havrekjeks
- 2 ss brunt sukker
- 80 g smør, smeltet
Marengs
- 3 stk eggehvite
- 200 g sukker
Lime- og sitronkrem
- 1 dl limesaft, ferskpresset
- 1 dl sitronsaft, ferskpresset
- 3 stykker egg, store
- 130 g sukker
- 1 ss maisenna
- 80 g smør
Kjekssmuler
- 150 g havrekjeks
- 2 ss brunt sukker
- 80 g smør, smeltet
Marengs
- 3 stk eggehvite
- 200 g sukker
