Anastasia Evdokimenkos «ciffon cake» med sitron og jordbærkompott
Anastasia Evdokimenko jobber deltid som kakedesigner, hvor hun spesielt er inspirert av «tall cake»-trenden. På Instagram-kontoen @its.cake.oclock legger hun bilder av kakene hun lager.
Her deler hun oppskriften på en «ciffon cake» med sitron som er fylt lagvis med jordbærkompott og ostekrem.
Ingrediensene til kakebunnen må være romtempererte. Du trenger to runde kakeformer, 16 centimeter i diameter.
Anastasia Evdokimenko jobber deltid som kakedesigner, hvor hun spesielt er inspirert av «tall cake»-trenden. På Instagram-kontoen @its.cake.oclock legger hun bilder av kakene hun lager.
Her deler hun oppskriften på en «ciffon cake» med sitron som er fylt lagvis med jordbærkompott og ostekrem.
Ingrediensene til kakebunnen må være romtempererte. Du trenger to runde kakeformer, 16 centimeter i diameter.
Chiffon-bunn
- 5 stk egg, store
- 150 g sukker
- 140 g hvetemel
- 25 g maisenna
- 2 ts bakepulver
- 30 g olje, vegetabilsk
- 35 g melk
- 1 stk sitron, skallet
Jordbærkompott
- 200 g jordbær
- 80 g sukker
- 2 ts maisenna
Ostekrem
- 400 g Philadelphiaost, ta den ut fra kjøleskapet 30 min før
- 200 g smør, romtemperert
- 140 g melis
Til pynt
- bær, friske, gjerne jordbær
Chiffon-bunn
- 5 stk egg, store
- 150 g sukker
- 140 g hvetemel
- 25 g maisenna
- 2 ts bakepulver
- 30 g olje, vegetabilsk
- 35 g melk
- 1 stk sitron, skallet
Jordbærkompott
- 200 g jordbær
- 80 g sukker
- 2 ts maisenna
Ostekrem
- 400 g Philadelphiaost, ta den ut fra kjøleskapet 30 min før
- 200 g smør, romtemperert
- 140 g melis
Til pynt
- bær, friske, gjerne jordbær
Kakebunn
Jordbærkompott og krem
Montering
Servering
