Bruk rørespaden og rør sammen smør, brunt sukker og sukker til blandingen lysner og blir «kremet». Stopp og skrap med langs med kantene noen ganger underveis.
Tilsett ett og ett egg, rør egget godt inn før du tilsetter neste.
Mos bananene med en gaffel.
Sikt sammen alt det tørre. Bland bananen inn i smørkremen og rør inn det tørre vekselsvis med melk/rømme. Bland til slutt inn hakket sjokolade og nøtter.
Smør en ildfastform (cirka 20 x 25 centimeter) godt med smør. Bre røren jevn utover og stek kaken midt i ovnen i cirka 45 minutter, sjekk med en kakepinne om kaken er ferdigstekt. Avkjøl kaken i formen.
Til sjokoladeglasur visper du smør og melis luftig og kremet. Tilsett kremost og kakao og visp alt sammen til en glatt krem.
Bre kremen jevnt over kaken og del kaken i passende stykker ved servering.
Bon appetit!
Varm ovnen til 175 grader.
Bruk rørespaden og rør sammen smør, brunt sukker og sukker til blandingen lysner og blir «kremet». Stopp og skrap med langs med kantene noen ganger underveis.
Tilsett ett og ett egg, rør egget godt inn før du tilsetter neste.
Mos bananene med en gaffel.
Sikt sammen alt det tørre. Bland bananen inn i smørkremen og rør inn det tørre vekselsvis med melk/rømme. Bland til slutt inn hakket sjokolade og nøtter.
Smør en ildfastform (cirka 20 x 25 centimeter) godt med smør. Bre røren jevn utover og stek kaken midt i ovnen i cirka 45 minutter, sjekk med en kakepinne om kaken er ferdigstekt. Avkjøl kaken i formen.
Til sjokoladeglasur visper du smør og melis luftig og kremet. Tilsett kremost og kakao og visp alt sammen til en glatt krem.
Bre kremen jevnt over kaken og del kaken i passende stykker ved servering.