Banankake i langpanne med glasur
Her har du en stor og kjempedeilig banankake i langpanne! Banankaker pleier som regel å slå an hos både store og små.
Bananene gjør kaken ekstra saftig og myk, og gul melisglasur med sjokolade på gir kaken et delikat utseende. Så har du fire-fem store bananer som begynner å bli godt modne, er det denne kaken du bør bruke dem til!
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Her har du en stor og kjempedeilig banankake i langpanne! Banankaker pleier som regel å slå an hos både store og små.
Bananene gjør kaken ekstra saftig og myk, og gul melisglasur med sjokolade på gir kaken et delikat utseende. Så har du fire-fem store bananer som begynner å bli godt modne, er det denne kaken du bør bruke dem til!
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv.
- 4 stk egg
- 6 dl sukker
- 600 g banan, skrelt vekt, ca. 4-5 store
- 9 dl hvetemel
- 4 ts bakepulver
- 4 ts vaniljesukker
- 2 ts natron
- 250 g smør
- 1.5 dl melk
Glasur
- 4 dl melis
- 3 ss vann
- konditorfarge, gul
Pynt
- 100 g kokesjokolade
- 4 stk egg
- 6 dl sukker
- 600 g banan, skrelt vekt, ca. 4-5 store
- 9 dl hvetemel
- 4 ts bakepulver
- 4 ts vaniljesukker
- 2 ts natron
- 250 g smør
- 1.5 dl melk
Glasur
- 4 dl melis
- 3 ss vann
- konditorfarge, gul
Pynt
- 100 g kokesjokolade
