Pepperkake-gevir til Donna Hays formkake

1 h 30 min
Lagret av 9 brukere
Pepperkake formet som gevir på formkake
Lagret av 9 brukere

Ingredienser

6
porsjoner
  • 125 g usaltet smør, romtemperert
  • 90 g brunt sukker, lyst
  • 230 g sirup
  • 375 g hvetemel, siktet
  • 1 ts natron, siktet
  • 2 ts malt ingefær
  • 1 ts mixed spice

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 125 g usaltet smør, romtemperert
  • 90 g brunt sukker, lyst
  • 230 g sirup
  • 375 g hvetemel, siktet
  • 1 ts natron, siktet
  • 2 ts malt ingefær
  • 1 ts mixed spice
Pisk smør og sukker med en håndmikser i 10-12 minutter eller til det er lyst og luftig. Skrap ned sidene av bollen, tilsett sirup, mel, natron, ingefær og mixed spice. Bland til en jevn deig.
Rull deigen ut mellom to bakeark til den er cirka 4 mm tykk. Avkjøl i 30 minutter eller til den er fast.
Varm ovnen til 160 grader. Dekk et bakebrett med non-stick-papir. Stikk ut 14 pepperkaker med en gevir-pepperkakeform à 11 cm. Legg dem på bakebrettet, og stek dem i 10-12 minutter eller til de er gylne. Kjøl dem helt ned på bakebrettet før servering
woman cooking

Bon appetit!

Pisk smør og sukker med en håndmikser i 10-12 minutter eller til det er lyst og luftig. Skrap ned sidene av bollen, tilsett sirup, mel, natron, ingefær og mixed spice. Bland til en jevn deig.
Rull deigen ut mellom to bakeark til den er cirka 4 mm tykk. Avkjøl i 30 minutter eller til den er fast.
Varm ovnen til 160 grader. Dekk et bakebrett med non-stick-papir. Stikk ut 14 pepperkaker med en gevir-pepperkakeform à 11 cm. Legg dem på bakebrettet, og stek dem i 10-12 minutter eller til de er gylne. Kjøl dem helt ned på bakebrettet før servering
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?