Eplekake med karamell i langpanne
Dette er en helt nydelig eplekake! Epler, mandler og karamell er rett og slett en utrolig god kombinasjon!
Kaken blir saftig og litt klissete på grunn av mye, deilig karamellsaus som øses over kaken før steking. Kaken er enkel å lage fordi man kan bruke ferdig karamellsaus på flaske.
Oppskriften på eplekake i langpanne med karamell passer til en stor langpanne. Halv oppskrift passer til liten langpanne.
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Dette er en helt nydelig eplekake! Epler, mandler og karamell er rett og slett en utrolig god kombinasjon!
Kaken blir saftig og litt klissete på grunn av mye, deilig karamellsaus som øses over kaken før steking. Kaken er enkel å lage fordi man kan bruke ferdig karamellsaus på flaske.
Oppskriften på eplekake i langpanne med karamell passer til en stor langpanne. Halv oppskrift passer til liten langpanne.
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv.
- 6 stykker egg
- 6 dl sukker
- 200 g smør
- 3 dl melk
- 3 ts vaniljesukker
- 6 ts bakepulver
- 1.1 l hvetemel
Eplefyll
- 8 stykker eple, store
- 100 g mandelflak
- 2.5 dl karamellsaus, 1 flaske ferdigkjøpt eller hjemmelaget
- 6 stykker egg
- 6 dl sukker
- 200 g smør
- 3 dl melk
- 3 ts vaniljesukker
- 6 ts bakepulver
- 1.1 l hvetemel
Eplefyll
- 8 stykker eple, store
- 100 g mandelflak
- 2.5 dl karamellsaus, 1 flaske ferdigkjøpt eller hjemmelaget
