Banankake med ostekrem
Kombinasjonen banankake og ostrekrem passer kjempegodt sammen!
Når du lager banankake, er det alltid viktig å bruke godt modne bananer, slik at banansmaken virkelig kommer frem i kaken.
Bananbitene er fine å fryse, enten med eller uten ostekrem. Kakebiter med ostekrem på kan det være lurt å fryse på et brett først slik at ostekremen stivner før du stabler kakebitene oppå hverandre i fryseposer.
Kaken passer til liten langpanne.
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Kombinasjonen banankake og ostrekrem passer kjempegodt sammen!
Når du lager banankake, er det alltid viktig å bruke godt modne bananer, slik at banansmaken virkelig kommer frem i kaken.
Bananbitene er fine å fryse, enten med eller uten ostekrem. Kakebiter med ostekrem på kan det være lurt å fryse på et brett først slik at ostekremen stivner før du stabler kakebitene oppå hverandre i fryseposer.
Kaken passer til liten langpanne.
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv.
- 50 g smør
- 2 stk banan
- 1 stk egg
- 1.5 dl sukker
- 2 ss melk
- 2.5 dl hvetemel
- 1 ts vaniljesukker
- 1 ts natron
- 1 ts bakepulver
Ostekrem
- 125 g kremost
- 50 g smør
- 200 g melis
- 2 ts vaniljesukker
- 50 g smør
- 2 stk banan
- 1 stk egg
- 1.5 dl sukker
- 2 ss melk
- 2.5 dl hvetemel
- 1 ts vaniljesukker
- 1 ts natron
- 1 ts bakepulver
Ostekrem
- 125 g kremost
- 50 g smør
- 200 g melis
- 2 ts vaniljesukker
