Eplekake med kanel
Klassisk eplekake med sukker og kanel er både enkel og rask å lage. Den lune og saftige kaken faller garantert i smak hos både små og store. Server den helst varm med lettpisket krem - eller vaniljeis. Husk at eplekaker også egner seg godt til å fryses ned, så her er det ingen grunn til å kaste restene.
Til oppskriften trenger du en kakeform som er 22-24 cm i diameter.
Eplekaken holder til ca. 8 porsjoner.
Klassisk eplekake med sukker og kanel er både enkel og rask å lage. Den lune og saftige kaken faller garantert i smak hos både små og store. Server den helst varm med lettpisket krem - eller vaniljeis. Husk at eplekaker også egner seg godt til å fryses ned, så her er det ingen grunn til å kaste restene.
Til oppskriften trenger du en kakeform som er 22-24 cm i diameter.
Eplekaken holder til ca. 8 porsjoner.
Ingredienser
- 4 stk eple
- 5 ss sukker
- 2 ss kanel
Kakerøre
- 200 g smør, romtemperert
- 200 g sukker
- 4 stk egg
- 170 g hvetemel
- 1 ts bakepulver
Slik gjør du:
- 4 stk eple
- 5 ss sukker
- 2 ss kanel
Kakerøre
- 200 g smør, romtemperert
- 200 g sukker
- 4 stk egg
- 170 g hvetemel
- 1 ts bakepulver
