Eplekake med vaniljesaus i langpanne
Eplekake med vaniljesaus i langpanne er en stor og utrolig saftig eplekake! Det at kakedeigen inneholder en liter vaniljesaus, gjør at kaken får kjempemyk konsistens og veldig god vaniljesmak.
Eple- og vaniljesauskaken er lett å lage og holder seg myk og god i mange dager. Den er også fin å fryse.
Server kaken gjerne varm med vaniljeis eller vaniljesaus som tilbehør.
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv
Eplekake med vaniljesaus i langpanne er en stor og utrolig saftig eplekake! Det at kakedeigen inneholder en liter vaniljesaus, gjør at kaken får kjempemyk konsistens og veldig god vaniljesmak.
Eple- og vaniljesauskaken er lett å lage og holder seg myk og god i mange dager. Den er også fin å fryse.
Server kaken gjerne varm med vaniljeis eller vaniljesaus som tilbehør.
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv
Ingredienser
- 1 l vaniljesaus
- 250 g smør
- 500 g sukker
- 3 ts vaniljesukker
- 6 ts bakepulver
- 800 g hvetemel
Epletopping
- 12 stykker eple
- 4 ss kanel
- 4 ss sukker
Slik gjør du:
- 1 l vaniljesaus
- 250 g smør
- 500 g sukker
- 3 ts vaniljesukker
- 6 ts bakepulver
- 800 g hvetemel
Epletopping
- 12 stykker eple
- 4 ss kanel
- 4 ss sukker
